Britney Spears a publicat un mesaj sâmbătă seara pe pagina sa de Instagram, că nu va mai cânta pe scenă atât timp cât se va afla sub tutela tatălui său.

Britney Spears nu va mai cânta pe scenă o perioadă

''Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc'', a scris regina muzicii pop în mesajul său.

„Am făcut asta 13 ani... Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decât de pe scena din Vegas'', a adăugat ea.

''Şi nu, nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, implorând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei... aşa că renunţ!'', a continuat Spears.

Interpreta în război cu tatăl său

Interpreta unor piese precum ''Toxic'' şi ''Baby One More Time'' s-a angajat într-o luptă juridică pentru ridicarea tutelei care i-a fost impusă în 2008, după o serie de derapaje ultra mediatizate. Acest regim este administrat în principal de tatăl său, Jamie Spears.

Retail jobs

''Această tutelă mi-a ucis visurile'', a scris ea în mesajul publicat pe Instagram.

Declarându-se ''traumatizată'' şi ''deprimată'', Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a făcut mărturii explozive, la 23 iunie, la un tribunal din Los Angeles, unde a detaliat controlul exercitat asupra vieţii sale, a relaţiilor de prietenie, a finanţelor şi chiar a metodelor contraceptive utilizate.

Prima sa victorie în procesul juridic

Ea a continuat, totuşi, să lucreze, producând trei albume în ultimii treisprezece ani şi cântând regulat pe scena din Las Vegas, unde a avut rezidenţa artistică, o experienţă căreia i-a pus capăt brusc în 2019. Aproximativ în aceeaşi perioadă a debutat mişcarea #FreeBritney, orchestrată pe străzi şi pe reţelele sociale de o armată de fani care o susţin în lupta ei.

Citeste si:
Artiștii se îmbolnăvesc rând pe rând! Alina Eremia nu mai poate...
Artiștii se îmbolnăvesc rând...

Vedeta pop a înregistrat prima sa victorie, miercuri, după ce un judecător i-a permis să îşi aleagă propriul avocat pentru a se apăra în acest proces.

Interesul faţă de saga referitoare la bătălia juridică şi starea psihică a lui Britney Spears a fost reaprins recent de lansarea unui documentar, ''Framing Britney Spears'', ce explorează deteriorarea sănătăţii sale mintale şi modul în care este tratată, uneori dur, de unele media. În mesajul său, cântăreaţa a dezvăluit că nu i-a plăcut ''felul în care documentarul a adus din nou în prim-plan momente umilitoare din trecut'', adăugând că ''a trecut mult timp de când am trecut peste asta'', potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.