Showbiz 18 Iulie 2021 13:11

Oana Zăvoranu a denigrat-o de mai multe ori pe Oana Roman pe rețelele de socializare, numind-o pe canalul său de YouTube „Purcelușa Peppa”. Replicile acide ale Oanei Zăvoranu au fost la ordinea zilei, însă în momentul în care bruneta a comentat o fotografie cu Isa, Oana Roman a luat atitudine și a chemat-o în instanță.

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine”, scria, atunci, Oana Roman, pe Instagram.

Iar Oana Zăvoranu a reacționat pe loc: „Vă expuneți copilul nesimțitele dracu ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”, a spus, atunci, bruneta.

Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu

După mai bine de jumătate de an, Oana Roman a câștigat procesul pe care i l-a intentat Oanei Zăvoranu.

„După cum foarte bine se cunoaște, începând cu anul 2020, această persoană a generat un val de acțiuni defăimătoare împotriva mea și a altor persoane din spațiul public, pe care l-a condus într-un mod agresiv, vulgar, exagerat și mai ales nefondat. Pentru a stopa aceste atacuri calomnioase, am ales, încă din luna noiembrie 2020, calea legală, considerând că acesta este răspunsul firesc ce trebuie oferit.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu, mărturisiri neașteptate despre scandalul cu...
Claudia Pătrășcanu,...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Instanțele de judecată au confirmat, atât în cazul meu, precum și cazul altor persoane publice atacate în mod similar de această persoană, că ne aflăm în situația încălcării drepturilor nepatrimoniale garantate de Constituția și legile din România. Ca atare, doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea.

Am așteptat decizia instanței pentru a arăta că nimeni nu poate încerca să distrugă, în mod nejustificat, imaginea, familia și reputația unei alte persoane fără consecințe”, a spus Oana Roman pe Instagram.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.