Daniel Pavel a revenit și el în țară, după terminarea competiției pe care a prezentat-o mai bine de șase luni de zile, Survivor România. Prezentatorul a fost invitat în mai multe emisiunii de televiziune în care a povestit despre experiența unică pe care a trăit-o în Republica Dominicană, dar și despre momentele care l-au marcat și peste care a trecut cu greu.

Daniel Pavel a câștigat simpatia și respectul celor de acasă, dar și pe ale concurenților care au făcut parte din acest sezon al emisiunii de pe Kanal D. Și pentru el a fost greu, chiar dacă nu trăia în aceleași condiții precum Războinicii și Faimoși și a vorbit pe îndelete despre cum s-a descurcat acolo, despre cele mai grele zile pe care le-a avut peste hotare, despre colegii și, de asemenea, despre unul dintre momentele șocante din concurs.

Daniel Pavel, marcat de un moment al competiției

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că momentul care l-a lăsat și pe el mult de uimire a fost eliminarea Anei Porgras. În clipa în care i-a auzit numele în cască, a avut un șoc, pentru că nu credea că o campioană de talia sa nu are parte de susținere din partea celor de acasă. A fost uimit și de petiția semnată de peste 100.000 pentru revenirea ei la Survivor România, care nu a ajutat la nimic. Singura soluție ar fi fost ca aceștia să o voteze pe Faimoasă de fiecare dată, chiar dacă nu se afla în pericol. pentru a fi siguri că nu ajunge într-o asemenea situație.

"Emotia e foarte puternica. M-am atasat de toti si la momentul eliminarii se vedea, cand vocea mea din casca imi spunea cine era eliminat cu cateva secunde inainte, eu nu stiam. Cei de acasa trebuie sa inteleaga efortul logistic colosal. A fost o audiență colosală. Mi-a mai tremurat vocea la unii dintre ei si ceilalti observau, chiar Sebi mi-a spus. Dacă faci doi pasi in spate, observi că domnul Dan a avut emotie tot timpul, și la Moro, și la Jador… Au fost plecările pe motive medicale… Comentariul sportiv, abordarea sportivă e ca un varf al iceberg-ului. Au fost momente cand am auzit numele si nu am crezut. Asta s-a intamplat la Ana Porgras. În momentul in care am auzit ca iese Ana si m-am uitat la ea, cand m-am uitat la Albert, vocea a trebuit să fie foarte concentrata, pentru ca pe umerii mei a fost aceasta figura a autoritatii. Le spunem din nou celor de acasa ca voturile au fost voturi si s-au reflectat in miscarile de trupe. Publicul a fost si el jucător acolo", a declarat Daniel Pavel potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.