Pe Bianca Drăgușanu o cunoaște o țară întreagă, dar foarte puțini au idee prin câte monente grele a trecut, până a ajunge aici. Frumoasa vedetă a povestit într-un podcast unde a fost invitată recent despre cum au făcut ea și sora sa față tuturor provocărilor din copilărie, mai ales după ce părinții lor au decis că este vremea să divorțeze. Blondina a luat acum o decizie care pe mulți dintre fanii ei i-au lăsat cu gura căscată și care are legătură cu fiica sa, Sofia.

Fosta soție a lui Alex Bodi se poate declara o femeie norocoasă din toate punctele de vedere, deși viața sa nu a fost mereu una roz. Diva a simțit nevoia să își deschidă inima în fața fanilor și a făcut o serie de mărturisiri dureroase de pe vremea când era doar un copil. A avut parte de o copilărie grea și a simțut extrem de tare lipsa tatălui său pe care și-al fi dorit mai mult timp alături de ea, doar că fiind plecat în cantonamente, acest lucru era imposibil.

Bianca Drăgușanu, o copilărie grea

După toate câte i s-au întâmplat, Bianca Drăgușanu și-a propus să aibă grijă ca fiica sa să nu treacă prin tot ceea ce a trecut prin ea, să îi fie mereu alături, să îi ofere tot ceea ce are nevoie. Nu vrea sub nicio formă ca Sofia să simtă greutățile vieții și de aceea muncește cât poate ea de mult. Cea mai importantă ființă din viața sa este micuța, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

”Am avut o copilărie mai grea pentru o fată trăind lângă un tată care era plecat tot timpul în cantonamente. A fost mai greu, de asta o să lupt toată viața mea pentru fetița mea. Am avut o copilărie atipică, n-aș putea să spun că a fost frumoasă. S-au străduit să-mi ofere ce au putut. Nu prea am tabloul ăla de imagine de familie”, a povestit Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui Damian Drăghici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.