Bianca Drăgușanu a devenit mamă pentru prima dată, acum mai bine de cinci ani. Ori de câte ori a avut ocazia, diva sexy a recunoscut că fiica ei, Sofia, este cea mai importantă ființă pentru ea pentru care este în stare să facă orice și pe care o iubește din tot sufletul ei, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

Chiar dacă știu foarte multe lucruri despre frumoasa vedetă, nimeni nu a știut cum l-a anunțat ea pe fostul său soț, Victor Slav, de faptul că va aduce pe lume un copil și nici cum a reacționat el la aflarea veștii că va deveni tătic. Ei bine, fosta lui Alex Bodi a vorbit recent despre acest subiect, iar mulți dintre admiratorii săi au rămas mască în fața declarațiilor făcute de vedetă. Bianca Drăgușanu a fost invitatata lui Damia Drăghici în podcast-ul său de pe YouTube, unde a simțit nevoia să își deschidă inima în fața urmăritorilor.

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care a rămas însărcinată

Blondina nu era în relații bune cu Victor Slav, în momentul în care a aflat că este gravidă, dar cu toate acestea a simțit că trebuie să afle și el acest lucru. Tot ea a afirmat că a simțit din prima clipă că va aduce pe lume o fetiță și că îi va deveni ulterior cea mai bună prietenă. Nu a interesat sub nicio formă părerea fostului partener în ceea ce privește sarcina și a decis că va aduce pe lume copilul, indiferent de situație.

Retail jobs

”I-am spus că sunt însărcinată și indiferent de ce părere are el în acele momente, că noi nu eram chiar într-un moment bun al relației noastre, eu o să fac o fetiță care o să fie prietena mea cea mai bună. Nu m-a interesat părerea lui, dar eu asta am făcut. Reacția lui a fost foarte haioasă, nu mai știa de ce să se țină. Exact așa am luat-o. Și iată că s-a întâmplat, deși eram însărcinată în două săptămâni”, a povestit Bianca Drăgușanu în podscast-ul găzuit de către Damian Drăghici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.