Dan Capatos a fost profund impresionat de polițiștii care au reușit să împiedice producerea unei tragedii, în cursul zilei de ieri, la aterizarea de urgență a unui elicopter în Capitală. Prezentatorul crede despre oamenii legii că au fost niște adevărați eroi care ar merita decorați și premiați, în ciuda zecilor de meme-uri care au apărut pe internet și pe seama cărora românii s-au amuzuat copios.

Prezentatorul de la Xtra Night Show a ținut să facă un gest de milioane pentru polițiștii și a vorbit despre ei chiar în cadrul emisiunii sale, în urmă cu doar câteva ore. După ce a urmărit filmarea cu momentul respectiv de mai multe ori, el a ajuns la concluzia că sunt niște „meseriași” demni de toată aprecierea românilor. În plus, el a discutat și cu domnul ministru Bode care i-a povestit cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile acolo.

Dan Capatos, cuvinte de laudă la adresa polițiștilor

„Mari meseriași. M-am uitat de o sută de mii de ori la filmarea aia. Ba chiar mai meseriași... Am vorbit chiar și cu domnul ministru Bode și era de acord, voiam să-i prezentăm aici, în direct, pe cei doi polițiști care stau acolo. Ăia cel puțin la fel de meseriași. Doar să audă vuietul și să aibă prezență de spirit. Mi-a zis domnul ministru că unul a plecat într-o direcție și unul într-o direcție ca să poată să blocheze circulația, că nu mai era timp de dat prin stație... Intersecția aia nu e niciodată liberă. Oamenii ăia când au oprit circulația să poată să vină ăsta (n.r. - elicopterul)”, a spus Dan Capatos pentru antenastars.ro.

Mai mult de atât, crede și despre cei de la Poliția Rutieră că sunt niște adevărați eroi, care au salvat viețile oamenilor care se aflau în apropiere, mai ales că intersecția respectivă este de fiecare dată una aglomerată și s-ar fi putut produce imediat o tragedie. Dan Capatos a afirmat cu mâna pe inimă că aceștia ar merita măcar o medalie pentru reușita lor. Zeci de oameni nevinovați ar fi putut sfârși tragic, dar se află în viață doar datorită lor și merită să fie răsplătăți într-un fel sau altul.

„Copiii ei, că presupun că erau niște copii din mașina de Poliție Rutieră, să reacționeze așa, jos pălăria! E chiar momentul când ai putea să faci un gest, ca ministru, ca nu știu ce. Dă-le ceva, că acolo sigur ăsta pica pe niște românași. Când a luat (n.r. - elicopterul) firele alea, atunci am crezut că se face tăieței. La fel de eroi mi se par oamenii ăia de la Poliția Rutieră. Au salvat cel puțin viața unor români de-ai noștri care erau nevinovați prin mașini. Măcar o medalie să le dea. Foarte, foarte tare. (...) Eu militez să-i premieze și să-i decoreze pe băieții ăia doi”, a mai zis el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Dan Capatos, replici dure la adresa lui George Buhnici după ce a...
Dan Capatos, replici dure la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2021 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.