Mădălina Manole a murit în ziua în care a împlinit 43 de ani, în data de 14 iulie 2010. Cântăreața a fost găsită fără suflare în locuința ei, iar INML a stabilit că s-a sinucis înghițind un pesticid toxic numit Carbofuran, cunoscut sub numele de Furadan. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție. Miercuri s-au împlinit 11 ani de la trecerea ei în neființă. Plecarea sa ridică încă multe semne de întrebare și aduce revoltă în sufletele celor care au cunoscut-o. Printre ei se numără și Dan Negru, care, de la decesul vedetei, an de an, publică un mesaj de contul personal de Facebook în care amintește că noi, împreună, am participat la dispariția unei legende.

11 ani de la moartea Mădăline Manole. Mesajul postat de Dan Negru în amintirea sa

În seara zilei de marți, înainte ca Mădălina Manole să-și pună capăt zilelor, cântăreața împreună cu soțul ei au participat la repetițiile miniorchestrei artistei. Imediat după tragedie, în presă s-a scris că partenerul acesteia, Mircea Petru, ar fi spus anchetatorilor că Mădălina radia și nimic din comportamentul ei nu ar fi trădat ceea ce avea să se întâmple câteva ore mai târziu.

La finalul repetițiilor, ea și tatăl copilului său s-ar fi urcat în mașină și s-ar fi oprit la un supermarket, unde au făcut cumpărături pentru ziua solistei. Cei doi soți ar fi ajuns la vila situată pe strada Griviței din Otopeni spre seară. Surse judiciare au relatat că au ciocnit un pahar în cinstea sărbătoritei înainte de culcare, ar fi făcut un duș, după care s-ar fi retras în dormitorul de la etajul casei.

În jurul orei 01.00, bărbatul s-a culcat și s-ar fi trezit la 05.30, constatând că soția sa nu se mai află în pat. A strigat-o, dar nu a primit niciun răspuns, motiv pentru care a coborât la parterul vilei. Aici, pe holul de lângă baie, a găsit-o pe Mădălina Manole căzută la podea, femeia fiind în stare de inconștiență. A încercat să o trezească, însă fără răspuns. La ora 05.37 Serviciul de Ambulanță București a fost alertat de către Mircea Petru. La ora 05.43 primul echipaj de salvare a ajuns la casa cântăreței, moment în care vedeta era deja în stop cardio-respirator. La ora 06.00 a ajuns al doilea echipaj, de această dată o ambulanță cu medic. Vreme de 20 de minute specialiștii au încercat să o salveze. La ora 06.20 s-a constatat decesul.

„Fata cu părul de foc” nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere. Totuși, a avut parte de o slujbă specială pentru astfel de situații, în fața bisericii „Sfinții împărați Constantin și Elena” din Ploiești, apoi a fost înhumată în cimitirul „Bolovani” din Ploiești.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Astăzi, la 11 ani de când se află în lumea celor drepți, voci rezonante din spațiul public afirmă cu regret că toți am fost părtași la nenorocirea din 2010. Printre ei se numără Mirabela Dauer și Dan Negru. Cel din urmă și-a exprimat recent punctul de vedere cu privire la situație. Prezentatorul Antena 1 a menționat pe internet, printre altele, că eșecurile sau dezastrele propulsează, în timp ce reușitele ba.

„Noi, ipocriții !!!! O văd iar pe Mădălina peste tot. A murit in iulie. Mai jos am pus un articol de presă din 2002 cănd Mădălina avea 35 de ani și când ziarele spuneau că e "trecută de prima tinerețe"! Eu însumi nu știam ce să-i răspund când mă întreba de ce televiziunea o evită. Tăceam pe sistem corporatist când ti-e frică să spui adevarul 🤮 La 35 de ani Mădălina era "trecută de prima tinerețe" pentru presa din România. Vie, nu prezenta interes. Acum, moartă, e populară și prezentă peste tot. Noi, ipocriții !”, a notat moderatorul pe Facebook.

Citeste si:
Dan Negru, șoc într-un supermarket din București: Prețul...
Dan Negru, șoc într-un...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.