Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, cel alături de care se vede trăind pentru totdeauna și care o face să se simtă zilnic o femeie norocoasă. Cei doi se iubesc la nebunie, iar multă lume a ajuns să se întrebe când vor duce relația lor la un alt nivel. Ei bine, vedeta a vorbit clar despre sarcină și le-a spus oamenilor ceea ce au vrut să audă.

Despre Andreea Marin s-a spus recent că ar aduce pe lume un copil, iar vedeta auzind toate acestea, a decic că a venit vremea să spună adevărul despre acest subiect. Frumoasa vedetă nu a negat niciodată că își dorește un copil cu actualul ei partener de viață, dar nu vrea să grăbească lucrurile. Cea mai mare dorință pe care o are este ca totul să se întâmple natural, fără să planifice ei absolut nimic.

Andreea Marin vrea să rămână însărcinată

Chiar dacă are 46 de ani, vârsta nu stă în calea aducerii pe lume a unui copil. A spus despre ea că este un om sănătos, nu aceasta fiind problema. De fapt, ea vrea ca totul să vină de la sine și dacă se va întâmpla să rămână gravidă, se va bucura din totul sufletul ei. Din punctul său de vedere, este doar o chestiune de timp până când va fi din nou mămică.

„Când o vrea Dumnezeu. (...)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple . E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin într-un interviu pe care l-a acordat pentru antenastars.ro.

Cei doi îndrăgostiți nu au ajuns în fața altarului, dar se comportă ca și cum ar fi o familie. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu au nevoie de un act care să dovedească faptul că se iubesc. Mai mult de atât, iubitul ei a ajutat-o foarte tare și în ceea ce privește amanejarea casei.

„Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o înteagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta, dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă. Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.