Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a făcut o serie de mărturisiri despre competiție, la scurt timp după terminarea sa. Și pentru el a fost o experiență dură, care l-a pus la grele încercări și care l-a ținut departe de casă pentru aproape șapte luni.

Daniel Pavel a reușit să le câștige simpatia celor de acasă, dar și pe cea a concurenților. Atât Războinicii, cât și Faimoșii au avut numai lucruri bune de zis despre el și l-au admirat pentru toate eforturile depuse. Drept dovadă, el a fost așteptat la aeroport de un număr mare de oameni, care i-au adus chiar și un tort cu numele său. În plus, fanii s-au înghesuit să facă poze cu îndrăgitul prezentator pe care le-au postat imediat pe rețelele sociale.

Daniel Pavel, declarații inedite despre Survivor

”Este o călătorie chiar inițiatică, șase luni, dar de un an și patru luni de zile n-am mai fost în țară, locuiesc la Viena și atunci m-am întors cu o mie de emoții. Am supraviețuit și eu cu ei într-adevăr, de multe ori încercam când știam că pierd recompense și că nu mănâncă, nu mâncam nici eu, adică, încercam să fiu într-un sincron cu ei. Sigur, eu am avut beneficiul comunicării, e foarte important să comunici cu cei dragi, să te validezi, ei nu au avut asta”, a declarat Daniel Pavel în cadrul unui interviu, potrivit gândul.ro.

El locuiește la Viena și nu a mai fost în București, orașul său natal, de mai bine de un. Prezentatorul a povestit că a supraviețuit și el alături de concurenți, iar când ei nu câștigau recompense și nu aveau dreptul să mănânce, nici el nu mânca, în semn de susținere pentru aceștia. El a avut, în schimb, dreptul să comunice cu persoanele dragi lui și nu a ezitat să o facă, ori de câte ori simțea nevoie de validare din partea lor. Unul dintre cele mai emoționante momente, după părerea sa, a fost cel în care li s-au alăturat foștii concurenți și în care s-au luat în brațe, ca și cum nu existau camerele de filmat.

”Cel mai frumos de care pot să-mi aduc aminte acum că e foarte proaspăt, este momentul în care erau absolut căzuți la pământ toți trei, eram în faza finală, Marius, Andrei, Zanni, și au venit foștii concurenți. Momentul în care foștii concurenți li s-au alăturat, foștii concurenți care și ei aveau emoții, ăla a fost fabulos. Ne-am luat în brațe, am uitat de protocolul camerelor, că trebuie să filmăm, că suntem cu spatele, ala a fost într-adevar, acum trei zile, fabulos”, a mai povestit prezentatorul.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.