Bianca Drăgușanu a trecut deja peste despărțirea de fostul ei partener de viață, Alex Bodi. Vedeta formează acum un cuplu Cu Gabi Bădălău, fostuul soț al Claudiei Pătrășcanu. Se pare că relația lor merge foarte bine, iar cei doi îndrăgostiți au planuri serioase de viitor și se gândesc și la nuntă. Diva își dorește ca la marele eveniment să poarte trei rochii.

Recent, Bianca Drăgușanu a discutat despre relația de câțiva ani pe care a avut-o cu Alex Bodi, despre care a afirmat că este un subiect sensibil și i-a fost mereu greu să discute despre asta. Ea este de părere că s-a lăsat purtată de val, dar că și-a revenit mai apoi, după ce a căzut și s-a ridicat de mai multe ori. A fost o perioadă grea din viața sa și nu mai poate repara nimic, pentru că nu are posibilitatea de a da timpul înapoi.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Bodi

„A fost o perioadă de câțiva ani din viața mea, la momentul ăla, o experiență, mă luase valul. Ulterior, am căzut cu picioarele pe pământ, m-am lovit, m-am ridicat de câteva ori, și uite așa a trecut și asta. Este o perioadă din viața mea despre care nu vreau să vorbesc foarte multe pentru că a trecut, s-a consumat, timpul nu putem să-l dăm înapoi. Cred că dacă eram înțeleapătă la vremea aceea nu mă puneam în situații în care să mă autocompromit. Din acea perioadă a vieții mele am învățat că atunci când spui un „Nu”, trebuie să fie unul hotărât și decisiv”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Din câte a povestit chiar ea, se pare că diva s-a lăsat ghidată de inimă, ci nu de creier, pentru că probabil nu reușise să își învețe lecția. Acum, crede că în viață trebuie să rămâi rațional, să fii un om echilibrat. Blondina nu se mai regăsea în relația respectivă și a decis că este vremea să meargă înainte, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cel mai important pentru ea este că se simte o femeie împlinită, pentru că are alături de ea un bărbat care să o aprecieze la adevărata sa valoare și pe care vrea să îl ia de bărbat, când va veni clipa.

„Este un subiect foarte delicat pentru mine și o etapă mai puțin frumoasă a vieții mele. Probabil nu îmi învățasem lecția. De multe ori trebuie să îți iei în calcul mai mult creierul decât inima, să nu te lași condus de sentimente, că inima e proastă. Trebuie să fii rațional, să rămâi echilibrat. Știam care e finalul, am încercat să mă păcălesc pe mine. Nu mă mai regăsesc în contexte de genul”, a mai declarat ea pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: „Nu pot să spun că nu mi-a...
Ema Uta și Alex Bodi s-au...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.