Iulia Albu a anunțat de câteva săptămâni că va părăsi ProTV și întreaga echipă „La Măruță” după trei ani în care a prezentat rubrica „Marțea neagră cu Iulia Albu”, în cadrul căreia a comentat ținutele vedetelor din România și nu numai. Acum criticul de modă a apărut pentru prima dată la Antena1 după mult timp în care contractul anterior nu i-a permis acest lucru.

Criticul de modă a anunțat că se retrage, dar este mândră că a făcut parte din echipa Pro TV. „A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. Sunt mândra că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, si-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?? Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a transmis Iulia pe rețelele de socializare.

Iulia Albu, despre viața ei de zi cu zi: „Sunt o persoană normală”

În cadrul Observator de la Antena1, Iulia Albu a arătat o altă față a sa pentru ca oamenii să înțeleagă omul din spatele personajului controversat „cu găina”.

„Sunt o persoană destul de normală, nu am o viață atât de ieșită din comun, probabil diferă câteva lucruri. În general, toți ne trezim dimineața și încercăm să facem lucruri bune și să îi ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru. Că în viața mea se mai întâmplă să am cinci ținute în aceeași zi, da, este ceva ce nu i se întâmplă oricui. Dar în afară de asta nu e nimic ceva exotic…”

Unde își va petrece Iulia Albu vacanța de vară?

„Vara asta cu siguranță voi merge la Peștișani, mie îmi place să vizitez România, îmi place să stau în țara mea. Îmi place și să plec, dar e important ca fiica mea să înțeleagă că e bine să își iubească țara. (…) Eu gândesc lucrurile foarte simplu și de multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă, dar mie îmi place să cred că sunt o persoană realistă.

Citeste si:
Serialele și emisiunile românești care revin pe micile ecrane din...
Serialele și emisiunile...

A fost foarte simplu pentru mine să fac asta (nr. critic de modă), să nu uităm că e bine să fii cel mai tare din parcare, dar atunci parcarea era goală. Dar da, am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să muncești foarte mult, să citești foarte mult, să-ți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să fii critic tu cu tine”, a dezvăluit Iulia Albu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.