Cele aproape șapte luni petrecute în Republica Dominicană nu au fost ușoare nici pentru Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România. El nu a suferit atât de mult pe cât concurenții, dar nici nu i-a fost bine în anumite momente. Acesta a dat primele sale declarații, imediat după marea finală.

Momente de tensiune pentru ultimii rămași în competiția Survivor România, dar și pentru foștii concurenți care au venit să își susțină preferații. Imediat după ce a anunțat numele câștigătorului, Daniel Pavel a vorbit despre cum a simțit el experiența din Republica Dominicană, iar mărturisirile sale i-au lăsat mască pe fanii acestei emisiuni, care i-a ținut cu suflet la gură mai bine de jumătate de ani.

Daniel Pavel, primele declarații după finala Survivor

„Mulțumesc, nu, tu voiai să scapi de el că e greu al naibii (n.r. către Zanni, după ce acesta i-a dat trofeul), știu. Într-adevăr, este fabulos și e din aliajul din care se fac eroii moderni. Acum, foarte serios spus, așa arată toți, absolut toți sunt eroii moderni, pentru că aici, în soarele ăsta teribil, sub ploaie, sub vânt, aici se călesc caracterele și se văd acolo, acasă, pentru că supraviețuitorul înseamnă, în primul rând, un psihic foarte puternic, și așa se vede (n.r. arătând spre Zanni), un fizic foarte puternic”, a declarat Daniel Pavel potrivit wowbiz.ro.

Vedeta a ținut să îl felicite personal pe Zanni pentru reușita sau pentru toate lucrurile pe care le-a îndurat, până să primească trofeul la care au visat toți cei care au ieșit rând pe rând din competiție. În plus, prezentatorul a spus că le-a simțit emoțiilor celor aflați acolo și a empatizat cu aceștia de fiecare dată, de aceea ei s-au și atașat de Daniel Pavel despre care au vorbit foarte frumos. Nici Zannidache nu s-a lăsat mai prejos și și-a arătat aprecierea pentru cel care le-a fost alături pe fiecare traseu, din Republica Dominicană.

„E colosal, pentru că eu am învățat foarte mult de la fiecare dintre voi. Voi vedeați că încerc să vă încurajez, sigur, în limitele posibilului, și îmi luam și eu de la voi încurajări, pentru că și pentru mine, și pentru cei din spatele camerei, e o cursă. Și noi intrăm pe trasee în fiecare zi, aici, și față de cei de acasă, dorul e la fel. Sigur, aveam posibilitatea să vorbim cu ei, dar nu vorbești întotdeauna, nu comunici întotdeauna cum ți-ai dori să o faci. E o experiență transformațională, o experiență în care îmi scriu oamenii că am îmbătrânit, și cu siguranță că așa și e, am îmbătrânit, dar nu cred că e de rău neapărat asta”, a mai zis Dan Pavel.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.