Andrei Dascălu s-a luptat pentru marele premiu Survivor România cu Zannidache, iar Faimosul a fost cel care s-a bucurat de trofeu, după ce a fost susținut într-un număr foarte mare de către cei de acasă. Chiar dacă pe plan sportiv Războinicul a fost, în anumite momente, mult mai bun decât el, a contat foarte tare să aibă parte și de voturile publicului de care s-a bucurat Zannidache, marele câștigător.

Imediat după ce a pierdut în fața Faimosului, Andrei a dat primele declarații și a început prin a le mulțumit celor care l-au susținut și care și-au dorit ca el să ajungă până în finala competiției. Nu a câștigat acest concurs, dar este cu sufletul împăcat, pentru că a dat tot ceea ce avea el mai bun din punct de vedere sportiv. Războinicul este mândru de el și nu a visat niciodată că ca ajunge atât de departe. Este, totodată, de părere că Zanni chiar merita să câștige, pentru că a trecut prin multe momente grele în Republica Dominicană.

Andrei Dascălu, primele declarații despre înfrângere

„Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și care și-au dorit ca eu să ajung până aici. Din păcate, nu am putut câștiga, dar sunt cu sufletul împăcat. Tot ce am susținut de la începutul competiției, am și demonstrat, sunt sportiv. Sunt mândru de mine, nu sunt supărat, nu am visat la finala, asta este wow pentru mine, că am ajuns până aici. Am visat maxim până la individuale, nu am visat niciodată finala. Zanni merita câștigul, a trecut prin multe în competiția asta, îl apreciez foarte mult și îi doresc numai bine de acum încolo. Sunt mândru de mine, mândru că mi-am făcut familia fericită și că lumea de acasă m-a susținut.”, a declarat Andrei pentru wowbiz.ro.

Andrei a mai recunoscut că are mari probleme cu încrederea și că în situații precum cea prin care a fost nevoit să treacă în mare finală, aceasta îi lipsește cu desăvârșire. Mai mult de atât, era cumva sigur că nu va reuși să îl învingă pe Zanni, pentru că este o persoană cunoscută, iar el doar un om simplu pe care nu îl știu atât de mulți oameni. Cu toate acestea, a sperat până în ultima clipă că va câștiga.

„Da, mi-am depășit așteptările, am o problema cu încrederea. De exemplu, la meciurile de box am 100% încredere, dar când vine vorba sa am încredere în situații cum au fost cele de acum, nu am încredere în mine. O mica supărare este, am fost la un pas sa câștig finala, dar și la meciurile de box când am mai avut câte o pierdere, am învățat din ea, din greseli. Și mai este încă ceva la care m-am tot gândit și mă așteptam să nu fiu eu castigator in aceasta seara. Un om normal, un om simplu, nu cred că are șanse să câștige în fața unei vedete. Zanni e cunoscut de foarte multă lume. Eram conștient că nu prea sunt șanse, dar am sperat până în ultimul moment”, a mai mărturisit el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.