Viața dură pe care a trăit-o la învățat pe Zannidache multe lucruri. Artistul a plecat în Republica Dominicană cu un mare vis, despre care a vorbit în repetate rânduri și pentru care a luptat cu toate forțele sale, în cadrul emisiunii de la Kanal D. Faimosul a dat tot ceea ce a avut el mai bun, iar cei de acasă l-au susținut într-un număr foarte, foarte mare până în ultima clipă. Astfel că lupta pentru marele premiu s-a dat între el și între Andrei Dascălu, cel care a ieșit învingător fiind Faimosul.

Multă lume s-a întrebat în seara de 10 iulie dacă Zanni chiar se va ține de cuvânt în ceea ce privește banii pe care îi va primi de la Survivor România. Ei bine, caștigătorul nu i-a ținut prea pe mult pe jar pe fanii lui și le-a dezvăluit acestora că a visat mereu să își ia un apartament, iar acum deja își imaginează cum îl va mobila, cum va arăta. Cea mai mare dorință de-ale sale era să se mute de la cămin, iar la finalul acestei săptămâni, aceasta i s-a îndeplinit.

Zanni a visat mereu să își cumpere un apartament

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni în ultima zi a emisiunii Survivor România 2021.

Zannidache a avut parte de multă susținere din partea celor de acasă și a primit cele mai multe voturi, astfel că se va întoarce acasă atât cu trofeul emisiunii, cât și cu suma de 250.000 de lei pe care o va folosi pentru a-și lua apartamentul la care a visat mereu. În marea finală, i-a avut alături de el pe foștii concurenți care l-au susținut așa cum au știut ei mai bine și care s-au bucurat odată cu el pentru realizarea sa.

„De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștințța. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine”, a mai povestit el, în cadrul emisiunii de la Kanal D.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.