Ziua de 10 iulie a fost una extrem de emoționantă atât pentru cei rămași în competiție, cât și pentru fanii emsiunii. Niște emoții la fel de mari au avut și foștii concurenți care au mers să își susțină colegii în marea finală Survivor România. Bătălia s-a dat între Zannidache și între Andrei Dascălu, cel care a plecat acasă cu trofelul fiind Faimosul.

După ce marele câștigător a fost anunțat, Zanni și Elena Marin și-au făcut o serie de declarații în fața cărora multă lume a rămas mută de uimire. Cei doi au avut multe momente în care nu s-au înțeles pe tot parcursul competiției, dar se pare că odată cu terminarea sa, ei au decis să îngroape securea războiului și s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Faimoșii au fost singurii din echipa lor care au rămas în concurs cât mai aproape de final, iar dansatoarea a fost eliminată când mai avea doar un pas până la deznodământul emisiunii.

Elena Marin, declarații despre Zanni

„Mi-am dorit ca cel mai bun și cel mai susținut să câștige. Cu siguranță Zanni are o poveste de viață impresionantă și are nevoie de acest premiu. Îl felicit cu această ocazie. A luptat și și-a dorit foarte mult. Într-un final, trofeul a ajuns la el și țin să-l felicit”, a declarat Elena Marin, în cadrul emisiunii Survivor România.

Chiar dacă și ea își dorea trofeul, poate la fel de tare ca și Zanni, nu îi poartă artistului ranchiună pentru reușita sa, ba chiar a ținut să îl felicite pentru tot ceea ce a făcut, spunând că el chiar are nevoie de acest premiu. În plus, ea a ținut să îl ia și în brațe, imediat după ce a fost desemnat marele câștigător Survivor România 2021, iar oamenii din fața micilor ecrane au rămas cu gura căscată.

„Ana, lasă-mă! Hai, Elena!”, a spus, în glumă, Zannidache.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.