Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiețel al ei și al lui Radu Vâlcan. Vedeta a făcut primele declarații despre micuțulor lor și a postat deja primele imagini cu acesta, pentru ca fanii ei să se bucure împreună cu ei de întregul moment. Frumoasa prezentatoare este mai fericită ca niciodată și împlinită cu tot ceea ce a reușit să realizeze până la această vârstă.

Acest sfârșit de săptămână a fost un carusel de emoții pentru Adela Popescu și pentru familia sa. Vedeta a născut pentru a treia oară, iar băiatul pe care l-a adus pe lume este perfect sănătos și a primit nota zece din partea medicilor. Blondina s-a bucurat și de faptul că soțul ei a putut să o viziteze la 20 de minute după ce ea a făcut cunoștință cu fiul lor, dar nu fără să îndeplinească toate procedurile împotriva răspândirii coronavirusului.

Adela Popescu, mamă pentru a treia oară

Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉 S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite.:))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3620 si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore.
Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️ Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!
Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”,
a scris și Adela Popescu în mediul online.

Tată pentru a treia oară, Radu Vâlcan nu s-a putut abține să nu posteze și el câte ceva, pe contul lui de Instagram, despre noul membru al familiei pe care toată lumea l-a așteptat cu brațele deschise și cu mari emoții în suflet. Prezentatorul și-a dorit fată, de data aceasta, dar pentru el este foarte important că bebelușul este sănătos.

Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”, este mesajul transmis de Radu Vâlcan pe Instagram.

Citeste si:
Ce i s-a întâmplat lui Theo Rose imediat după ce a născut. I-au...
Ce i s-a întâmplat lui Theo...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.