Sebastian Chitoșcă este foarte atașat de familia sa, iar de când s-a întors din Republica Dominicană, a învățat să o aprecieze și mai mult. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit recent, în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, despre fratele său și despre problemele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului. Cea mai mare bucurie pentru el este că fratele lui este încă în viață.

Sebi a stat timp de șase luni departe de casă, pentru că a participat la emisiunea Survivor România, care i-a dat viața peste cap. Nu era zi în care să nu se gândească la frumoasa lui soție, Alexandra, dar și fratele său care are probleme grave de sănătate. Mereu stătea cu grijă ca el să nu pățească ceva, să nu aibă nici cea mai mică idee ce se petrece acasă și să nu îi poată fi alături când ar avea cea mai mare nevoie de ele.

Sebastian Chitoșcă se bucură că fratele său e în viață

„Fizic, fratele meu e oarecum ok, dar problemele se tot adună. De atunci și până acum l-a lăsat și soția, a rămas singur, copilul e cu mama. Niciodată o problemă nu vine singură. El nu mai poate să muncească, sper să pot să îl ajut. Se poate comporta cât de cât ca un om normal, dar nu ca omul care era înainte. Cea mai gravă problemă e că nu mai aude cu o ureche și că nu mai poate să muncească toată viața.E clar că nu se mai poate întreține. Noi ne bucurăm că e în viață. ”, a povestit Sebastian Chitoșcă, la Ștafeta Mixtă.

Fostul fotbalist a povestit despre fratele său că a suferit până în clipa de față două operații pe creier și că este un miracol că mai trăiește. Mai mult de atât, Sebastian Chitoșcă a povestit că el locuiește acum în Germania, pentru că nu are ce face în țară. Bărbatul nu mai poate munci toată viața din cauza problemelor pe care le are, iar fostul concurent de la Survivor România încearcă să îl ajute atât de mult pe cât poate și s-a stabilit și el acolo.

„Sincer să vă zic, mi-ar plăcea să activez la o echipă în Germania. În România cu siguranță nu am să o mai fac, nu mai am cum.Ca să mă întorc în țară ar trebui să îmi părăsesc fratele, în primul rând. Noi ne-am stabilit acolo, soția are un job stabil, ar fi păcat să renunțe. Nepoțelul meu activează la o echipă acolo, iar antrenorul lui mi-a propus să antrenez o echipă de copii și să joc la echipa orașului și să mă antrenez de 3 ori de săptămână cu ei. Dacă nu, cu siguranță îmi voi găsi un job în Germania, pentru că trebuie să supraviețuim, fără sacrificii nu îți dă nimeni.”, a mai povestit Faimosul.

Citeste si:
Sebastian Chitoșcă, declarații despre noua lui iubită: „Abia aștept...
Sebastian Chitoșcă,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.