Showbiz 8 Iulie 2021 13:21 de Lorena Martin

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc datorită faptului că întotdeuana au fost asumați și au spus lucrurilor pe nume. Andra a răspuns la o serie de întrebări, iar fanii au aflat dacă Liviu Vârciu este sau nu un bărbat fidel.

Deși Liviu Vârciu este un personaj foarte controversat în showbiz-ul românesc, acesta are foarte multe admiratoare. Anda Călin a primit o întrebare destul de inconfortabilă, însă răspunsul a fost unul care nu a lăsat loc de interpretări:

„Cum poți avea atâta încredere în Liviu? Nu ești geloasă când vezi câte fete roiesc în jurul lui?”, a fost una dintre întrebările primite. Răspunsul Andei a surprins pe toată lumea:

„Am încredere pentru că mi-a câștigat-o și pentru că nu-mi dă niciun motiv de gelozie. Asta nu înseamnă că nu sunt deloc geloasă (sunt berbec și ce e al meu e doar al meu, altfel ies scântei). Atunci când iubești, automat ai și un strop de gelozie.”, a fost răspunsul dat de Anda Călin.

Anda Călin, sfaturi despre anxietate

Întrebată dacă a trecut prin stări mai puțin plăcute și pline de anxietate, iubita lui Liviu Vârciu s-a declarat norocoasă din punctul acesta de vedere.

Retail jobs

„De obicei trec ușor peste suferințe. Dacă crezi că suferi de așa ceva, poți consulta pe cineva avizat- psiholog. Începe prin a dormi suficient, fă sport și găsește-ți ceva prin care să își ocupi timpul.

O minte ocupată este o minte fericită. Și nu în ultimul rând, elimină factorii care-ți provoacă stres.” a scris Anda pe Instagram.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.