Sebastian Chitoșcă și partenera sa de viață, Alexandra, au făcut o serie de declarații despre relația lor și despre problemele pe care le-au avut de depășit de când sunt împreună. Invitați în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, cei doi le-au povestit fanilor câteva lucruri despre care nu au mai adus vorba până acum și de care le-a fost greu să își amintească. Toată lumea îl cunoaște pe fostul concurent de la Survivor România, dar foarte puțini știu despre drama pe care a trăit-o.

Sebastian Chitoșcă și-a început povestirea cu momentul în care se afla în Republica Dominicană și a încercat să ia legătura cu soția sa. Aceea a fost ziua în care Alexandra a realizat că fostul Faimos a ajuns la capătul puterilor și și-a făcut griji serioase pentru el. Sebi nu a așteptat un răspuns din partea sa, ci își dorea ca ea să îl citească și să știe că este se gândește la ea la fiecare pas.

Sebastian Chitoșcă a cerut-o în căsătorie pe Alexandra

„Sufletul meu ardea și îmi zicea să trimit mesaj. A durat 2 minute.Am intrat de pe profilul dominicanului și i-am trimis mesajul. Am scris repede, am dat send și am plecat, eu nu am așteptat să primesc răspuns. Important era să știu că ea l-a primit. În momentul ăla îmi era frică că o să ies din motivul ăla, dar eram fiert să ajung acasă, să îmi văd soția. Eu sunt un om foarte corect, nu îmi place să încalc reguli, nu îmi place să fur, dar conjunctura a făcut în așa fel încât să fac treaba aia.", a povestit Sebastian Chitoșcă.

La un moment, frumosul cuplu a deschis un subiect sensibil despre care le-a fost greu să povestească. Fostul fotbalist de la FCSB a decis că este vremea să o ceară în căsătorie, imediat după ce ea a pierdut sarcina, iar este de părere că soțul ei își dorea un singur lucru în momentele respective și anume să o vadă fericită. Faptul că a pierdut copilul a fost un eveniment trist peste care ambii au trecut cu greu. Pentru a-i arăta cât de mult o iubește, el a mai cerut-o o dată în căsătorie, în mod simbolic, iar imaginile i-au emoționat pe fani până la lacrimi.

„Inițial mi-a zis că vrea să ne căsătorim cu acte, eu am rămas încărcinată, ulterior am pierdut sarcina, iar el m-a văzut foarte supărată și a vrut să mă vadă zâmbind pur și simplu. Ne-am trezit într-o dimineață și am zis că ne căsătorim. A comandat inel, dar inelul a venit după cununie. La câteva zile de la cununie, s-a întâmplat incidentul cu fratele lui. M-a cerut după cununie.", a povestit Alexandra la Ștafeta mixtă.

Citeste si:
Sebastian Chitoșcă, declarații despre noua lui iubită: „Abia aștept...
Sebastian Chitoșcă,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.