Dan Capatos a fost luat în vizor de către Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Tânărul a avut o nouă ieșire nervoasă, după ce prezentatorul a difuzat o serie de imagini cu acesta în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Fulgy i-a transmis pe rețelele sociale, după tot ce s-a întâmplat, că îi va da foc și că îl va ucide. Cum era de așteptat, Capatos nu s-a putut abține să nu comenteze filmarea pe care el a postat-o.

Dan Capatos este de părere că ar trebui să se ia măsuri serioase în ceea ce îl privește pe fiul Clejanilor, punând accentul pe faptul că familia lui nu face prea mari eforturi pentru a-l aduce pe drumul cel bun, deși susține cu tărie lucrul acesta. I-a mulțumit tânărului în vârstă de 23 de ani că îi urmărește emisiunea și că este la curent cu tot ceea ce se petrece acolo, dar nu poate fi de acord cu atitudinea acestuia, mai ales că are deja foarte multe probleme. Prezentatorul a încercat să ia toate amenințările venite la adresa lui sub formă de glumă.

Fugy, amemințări cu moartea la adresa lui Capatos

„Mă bucur că Fulgy se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te!. Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. (...) Nu vrem decât să-ți salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului”, i-a transmis Dan Capatos lui Fulgy, în cadrul emisiunii sale.

Pentru multă lume, Fulgy este un om talentat care nu încearcă să se facă remarcat prin intermediului talentului său, ci prin intermediul scandalurilor în care a fost implicat. Recent, el a atras din nou atenția asupra sa, după ce a fost prins consumând substanțe interzise la volan și după ce i-a fost întocmit un dosar penal, din cauza faptului că ar fi condus fără permis de mai multe ori. Capatos a mai precizat că nu este pe drumul cel bun, iar cineva ar trebui să ia atitudine în acest sens cât mai repede.

„Tocmai ce l-au prins la volan el neavând carnet și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă, ca lumea să se trezească și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun indiferent câte eforturi se fac sau se spun despre ele că ar exista, dar ale căror efecte sunt inexistente. Eu nu văd eforturile familei de a-l aduce pe linia cea bună când el este de o agresivitate crescândă”, a mai transmis prezentatorul la Xtra Night Show.

Citeste si:
O pensionară din Brăila sună cel puțin o dată pe oră la 112
O pensionară din Brăila sună...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.