Sebastian Chitosca a fost unul dintre veteranii de la Survivor România. Din păcâte, acesta a fost eliminat din concurs chiar înainte de individuale, iar recent a revenit în țară, unde a fost invitat la Statefa Mixtă. Acolo, fostul Faimos a dat o serie de declarații despre foștii săi colegi, iar în centrul atenției a fost chiar Elena Marin, cea care nu i-a lăsat acestuia o impresie prea bună și pe care nu a avut-o deloc la suflet, cât timp au trăit împreună în Republica Dominicană.

Sebi a dat dovadă de sinceritate, ori de câte ori a avut ocazia în concurs, deși de cele mai multe ori părerile sale i-au deranjat pe ceilalți. Chiar dacă mulți au fost împotriva să, a reușit să își facă și un bun prieten și anume Zanni, pe care îl consideră prietenul sau și pe care speră să îl vadă câștigătorul acestui sezon al emisinii. Cu siguranță, îi va fi alături și în marea finală a emisiunii, care se va desfășura pe dată de 10 iulie, de la orele 20:00 doar pe Kanal D.

Ce părere are Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin

„Dacă Elena nu accepta, nu puteam să insist. Elena nu a fost supărată pe mine în competiție, vă zic eu. Ea ce a avut, a avut cu Zanni, iar eu fiind prietenul lui Zanni, în momentul în care lumea râdea la o glumă, toată lumea îl vedea pe Sebastian. Acolo erau conflicte între toată lumea. Eu știți cu cine m-am certat cel mai mult din competiție? Cu Zanni. Nu ne certam pe chestii personale, ci pe chestii de echipă. Nu eram întotdeauna pe aceeași lungime de undă”, a spus Sebastian. Chitoșcă la Ștafeta Mixtă.

În plus, el a vorbit sincer despre Elena Marin despre care a ținut să precizeze că nu era supărată, de fapt, pe el ci pe Zanni, iar el era băgat la mijloc tocmai pentru că avea o relație bună cu tânărul. În plus, a povestit că el cel mai tare s-a certat cu Zannidache, dar a mai menționat și că le trecea foarte repede supărarea și se comportau că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Raluca Dumitru, fiind și ea alături de el în emisiune, a a ajuns la concluzia că fostul concurent de la Survivor România se consuma foarte tare, în urma conflictelor pe care le avea cu prietenul său.

„Eu m-am certat cu Elena în februarie, de atunci nu am mai avut discuții cu ea. Chiar îi plăcea de mine la un moment dat. Ultima noastră ceartă a fost când Raluca aducea mai multe puncte, iar ea stătea supărată pe bancă, Zanni parcă i-a zis. A spus exact același lucru: „Tu minți, eu nu am făcut asta. oamenii de acasă văd”, a mai declarat fostul Faimos.

Citeste si:
Raluca Dumitru și Elena Marin nu au îngropat securea războiului:...
Raluca Dumitru și Elena Marin...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.