Marea finală a emisiunii Survivor România este aproape. Ultimii concurenți rămași în competiție au avut parte, săptămâna aceasta, de niște provovări diferite de cele până acum. Fetele au luptat contra băieților, iar colegii celor două echipe între ei, având în vedere că au ajuns la individuale unde fiecare luptă pentru el. Asta nu este nimic pe lângă ceea ce îi așteaptă pe cei cinci supraviețuitori săptămâna aceasta, la finalul concursului.

Au mai rămas doar câteva zile până când telespectatorii vor afla cine este marele câștigător al emisiunii Survivor România, pe care o urmăresc cu sufletul la gură de mai bine de șase luni de zile. Seara trecută, Daniel Pavel a făcut un anunț în care le-a povestit atât concurenților, cât și celor de acasă ce se va petrece în marea finală. Cea mai mare surpriză au avut-o aceștia, când au aflat că toate consiliile se vor transmite live, pentru ca oamenii să își poată susține favoriții în timp real.

Noi vești despre marea finală Survivor România 2021

Prezentatorul emisiunii a mai spus și că în ultima ediție a acestui sezon, o parte din foștii concurenți li se vor alătura. Așadar, urmează o săptămână tensionată pentru Zanni, Elena Marin, Maria, Marius și Andrei, cei care vor fi nevoiți să dea tot ceea ce au mai bun și să demonstreze pentru ultima dată că sunt cei care merită să se întoarcă acasă cu trofeul Survivor, dar și cu suma de bani pusă la bătaie. Vestea i-a emoționat extrem de tare pe Faimoși și Războinici, pentru că a mai rămas doar un pas până la revenirea în țară.

„Am să vă dau o veste. Săptămâna viitoare urmează o nouă etapă pentru voi, o săptămână dublată de intensitatea faptului că ne apropiem de marea finală Surivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum veți arăta nu la dublu, ci de zece ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele. De asemenea, consiliile vor fi în direct joi, vineri, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea marea finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, care este câștigătorul Survivor România. La marea finală, în consiliu se întorc foști concurenți Survivor România 2021”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, în cadrul ediției de seara trecută de la Survivor România.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.