Cristina Cioran se află în cel de-al treilea trimestru de sarcină și a făcut o serie de declarații despre această perioadă frumoasă și grea din viața sa, dar și despre kilogramele pe care le-a acumulat de când a aflat că este gravidă. Frumoasa vedetă a preferat să nu țină niciun regim alimentar, astfel că a început să se îngrașe ușor, ușor. Nu regretă acest lucru, ba chiar a vorbit sincer despre cum se simte, când nici măcar hainele pe care le are nu o mai încap.

Invitată fiind în cadrul unei emisiunii, viitoarea mămică a spus, încă de la început, că a venit îmbrăcată în hainele iubitului ei, pentru că ale sale nu o mai încap. Nu îi este rușine să recunoască faptul că a pus pe ea mai multe kilograme și este conștientă că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că a refuzat din start să țină un regim. Ar fi făcut acest lucru, doar dacă era necesar. A profitat de faptul că este gravidă și și-a făcut toate poftele, indiferent despre ceea ce ar fi fost vorba. Se pare că vedeta s-a îngrășat 10 kilograme, motiv pentru care multe femei ar fi nesigure pe ele, dar nu este și cazul ei.

Cristina Cioran a vorbit despre kilogramele în plus

„Am venit în cămașa iubitului, că în ea încap. Hainele lui devin rochițele mele. Am intrat in trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu. Nu mi-am dorit să țin regim. Aș fi ținut regim doar dacă ar fi fost necesar. În rest, am zis dacă este această ocazie să mănânc orice, să vină. Nu cred în pofte. Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc, pentru că am această scuză, să mă satur de orice”, a declarat Cristina Cioran pentru antena3.ro.

Blondina și-a dorit extrem de tare să devină mamă, chiar dacă vârsta sa nu este una potrivită pentru a face acest pas. În plus, Cristina Cioran le-a îndemnat pe femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani să nu se lase descurajate de nimeni, nici măcar de statistici. Multă lume crede că odată ce o persoană a trecut de această vârstă este mult prea bătrână pentru a aduce pe lume un copil, iar ea nu este deloc de acord cu aceste afirmații.

„Vreau să le încurajez pe femeile trecute de 40 de ani care sunt descurajate de statistici. Că e prea târziu, ci le-a sunat ceasul biologic, că sunt prea bătrâne. Așa, și? Nu suntem o generație care să avem basmale în cap, cu cizme de cauciuc, rânind la porci. Mie mi se pare că suntem o generație extraodinară, foarte tineri, atât fizic, cât și comportamental”, a spus ea pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Carmen Tănase, despre lupta cu kilogramele în plus: „Acasă mănânc...
Carmen Tănase, despre lupta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.