Seara trecută, Zanni a reușit să le demonstreze tuturor că este un om de milioane, cu un suflet bun, care nu le poartă pică deloc celorlalți concurenți. Faimosul a făcut un gest de milioane pentru colega sa, Elena Marin, despre care fanii lui spun că ea nu ar fi fost capabilă să îl facă vreodată. Dansatoarea a fost șocată când și-a auzit numele, dar nu s-a bucurat în totalitate de recompensă, considerând că Zannidache a făcut o alegere strategică.

Emisiunea Survivor România, de pe Kanal D, a ajuns pe ultima sută de metri, iar marea finală va avea loc pe data de 10 iulie. Seara trecută a fost una tensionată pentru supraviețuitorii care au mai rămas în competiție, iar câștigătorul zilei a fost Zanni. El a fost nevoit să îi aleagă doi dintre cei rămași în emisiune, pentru a se bucura de recompensă alături de el. După cum a mărturisit chiar el, a vrut din tot sufletul să câștige, pentru că era convins de faptul că nimeni nu l-ar fi ales.

Zanni a impresionat-o pe Elena Marin

„Merg la Las Terrenas și trebuie să aleg pe cine vine cu mine. Știu că fiecare dintre ei își dorește să vină. Sunt imparțial, toți știu că sunt drept și îi iubesc în egală măsură. Sper să nu se supere cei care nu sunt aleși de mine. M-am gândit pe cine aleg dinainte. Nu vreau să fac un club al fetelor sau al băieților. Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet. Și unul dintre băieți nu are cum să fie nici Andrei și nici Marius. Nu pot să-i iau pentru că sunt prieteni”, a declarat Zanni, în cadrul emisiunii.

Cel mai are șoc l-au avut atât concurenții, cât și telespectatorii în clipa în care Faimosul a decis ca Elena Marin să fie una dintre persoanele care să se bucure de premiul zilei respective. Voia doar să o vadă fericită și a spus că ea și Albert, celălalt coleg pe care l-a vrut alături de el, într-adevăr se bucură de această oportunitate. Mulți sunt de părere că ea nu ar fi procedat în felul acesta, iar declarațiile sale de final le-au lăsat un gust amar fanilor Survivor. Dansatoarea a mărturisit că a fost o mișcare strategică din partea artistului, nicidecum o dorință de a o vedea pe ea cu zâmbetul pe buze.

„Clar m-a surprins. Sinceră să fiu nu mă așteptam. Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată”, a mărturisit Elena Marin, seara trecută.

Citeste si:
Aluziva, plângere penală împotriva lui Zanni. De ce l-a acuzat și...
Aluziva, plângere penală...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.