Seara trecută, mama Claudiei Pătrașcanu a lansat un atac dur la adresa rivalei fiicei sale, Bianca Drăgușanu. Femeia i-a transmis divei că nu înțelege cum își permite să o jignească pe fata sa, având în vedere ce fel de persoană este. Mai mult de atât, a deranjat-o și faptul că a dat o serie de declarații despre ea fără să o cunoască personal. Pentru fanii celor două a fost un lucru normal ca mama soției lui Bădălău să sară în apărarea ei, dar fosta lui Bodi nu a fost deloc de acord cu aceste lucruri și a luat atitidine.

Blondina nu înțelege deloc ce vor să obțină cele două femei pe care, în ciuda celor întâmplate, le respectă și tocmai de aceea nu își dorește să publice mesajele de amenințare pe care le-a primit. De asemenea, se pare că diva a fost și grav jignită de acestea, dar nu le-a luat prea mult în seamă până în momentul de față. Bianca Drăgușanu a fost șocată și de limbajul pe care l-au folosit cele două și a dat mai multe declarații despre scandalul în care a fost implicată.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri în urma amenințărilor primite

”Nu înţeleg jocul acestor două doamne. Eu de fiecare dată am reacţionat la declaraţiile lor. Niciodata nu am început eu o dispută. Din respect pentru ele, pentru că până la urmă, a respecta pe cei din jur este si o forma de respect personal, nu o să fac publice mesajele pe care le primesc în privat de la cele două doamne. Mesaje care nu doar că sunt nedemne de nişte doamne, dar sunt pline de ameninţări, pline de blesteme, pline de ură, pline de jigniri. Nu consider însă că e ok ca două doamne să se preteze la asemenea limbaj greu de reprodus şi care ar face să roşească şi un domn care lucrează pe şantier.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a ținut să le avertizeze pe rivala sa, Claudia Pătrășcanu, și pe mama acesteia faptul că hărțuirea și amenințările sunt fapte penale, pentru care dacă ea îți dorește, pot da socoteală în fața legii. În încheiere, diva a specificat că nu are nimic de împărțit cu ele, că nu a vorbit niciodată personal cu acestea și că nici nu o va face vreodată.

”Nu cred că dânsele ştiu, dar ameninţările şi hărţuirea sunt fapte penale. Şi nu aş vrea să cred că ele pe bune îşi doresc să ma hărţuiască. Mai mult, sunt convinsă că multele mesaje de ameninţări şi jigniri au fost doar nişte scăpări. Căci altfel, aş fi nevoită să apelez la poliţie şi la un avocat ca să nu mai fiu hărţuită. Lupta lor nu este cu mine. Nu avem nimic de împărţit. Nu am vorbit niciodată personal cu domniile lor şi nici nu am de ce. Le doresc linişte, înţelepciune şi să îşi rezolve problemele aşa cum trebuie, corect, şi cu cine trebuie.”, a mai decarat blondina pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.