Concurenții rămași în competiția Survivor România au așteptat cu nerăbdare prima zi de individuale, în care Faimoșii și Războiniciii s-au luptat între ei. Fetele și băieții au luptat și ei unii împotriva celorlalți. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum, dar având în vedere că au ajuns în ultima etapă a emisiunii, totul decurge diferit.

Mai mult de atât, a fost anunțată și data finalei și anume 10 iulie. Aceasta este ziua în care telespectatorii care au stat cu sufletul la gură timp de mai bine de șase luni vor afla cine este marele câștigător al trofelului, dar și al premiului în valoare de 250.00 de lei. Prima zi de inviduale a fost una extrem de tensionată, iar fiecare concurent a dat tot ceea ce a avut mai bun, pentru a se clasifica în marea finală.

Elena Marin, votată pentru a pleca acasă

Cel care a câștigat seara trecută a fost Marius Crăciun. Războinicul a fost nevoit să facă și o nominalizare și a refuzat să voteze din punct de vedere strategic, preferând să ia în considerare competențele sportive ale celor rămași în Republica Dominicană. După părerea sa cea mai slabă dintre ei este Elena Marin, care dacă nu va primi susținerea celor de acasă, are toate șansele să nu își îndeplinească visul de a câștiga Survivor România.

„Voi face nominalizarea din punct de vedere sportiv, chiar dacă acum suntem la individuale și aș putea să votez strategic, pentru a fi benefic pentru mine și să ajung în finală. Îmi place să mă lupt cu cei mai buni, să fie meciuri strânse, să simt adrenalina la fiecare intrare.Nominalizarea mea va merge către Elena”, a spus Marius Crăciun, în cadrul ediței de seara trecută.

Dansatatoarea nu a fost surprinsă de alegerea lui Marius Crăciun, declarând că se se aștepta ca Războinicul să o propună pe ea pentru eliminare și că își dorește să rămână în competiție, dar că nu mai depinde de ea.

„Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile să văd ce jocuri vom avea. Noi trebuie să demonstrăm și publicul decide. Nu mai spun că îmi doresc să rămân în competiție, pentru că mi se reproșează că cer milă. Sper să pot demonstra mai multe. Ca sentiment pe care îl am este emoția că sunt nominalizată și pot pleca acasă. Maria știe cel mai bine prin ce trec, dar voi încerca să transpun teama în trasee și să fie constructivă”, a declarat Elena Marin.

Citeste si:
Raluca Dumitru și Elena Marin nu au îngropat securea războiului:...
Raluca Dumitru și Elena Marin...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.