Timp de câteva zile bune, s-a zvonit că Ioniță și Viorica de la Clejani au luat decizia de a divorța. După ce a citit tot ceea ce s-a scris în presă despre căsnicia lor, îndrăgitul artist nu a mai putut rezista și le-a spus tuturor adevărul despre cum merg lucrurile între ei A ținut să precizeze, încă de la bun început, că ei au fost mereu un subiect de discuție în showbiz și că sunt foarte, foarte triști în această perioadă.

Soțul Vioricăi de la Clejani a luat hotărârea de a da o serie de declarații despre presupusul divorț. Bărbatul a povestit că el și soția sa nu vor divorța și că sunt supărați din cauza fiului lor, Fulgy, și a problemelor pe care acesta le are de la o vreme. În rest, cântăreții se înțeleg de minune, se iubesc la fel de mult și nu se vor separa niciodată, așa cum s-a spus în ultima vreme despre ei.

Ioniță de la Clejani a demontat zvonurile legate de divorț

Părinți fiind, Viorica și Ioniță de la Clejani suferă enorm din cauza situațiilor prin care trece fiul lor și au momente în care nu știu ce să mai facă, dar nici cum să îi sară în ajutor. Nici fiica lor nu a stat prea liniștită în ultimele luni dându-le persoanelor care i-au dat viață mari bătăi de cap. Recent, scandalul în care a fost implicat Fulgy le-a dat viața peste cap și acesta este singurul motiv pentru care sunt abătuți, ci nu din cauza faptului că relația lor nu mai funcționeză.

“Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani, potrivit impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.