Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au foarte, foarte puțin timp de așteptat până când vor deveni părinți pentru a treia oară. Frumoasa vedetă se află pe ultima sută de metri cu sarcina și deși nu este prima dată când trece prin așa ceva, este extrem de emoționată. Prezentatoarea a făcut o serie de declarații pe contul ei oficial de Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Cea mai mare curiozitate a celor care o urmăresc zilnic este legată de numele pe care îl va purta cel mic și pe care niciunul dintre ei nu l-a dezvăluit.

Adela Popescu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea are o familie superbă, un soț care o iubește, care este mereu alături de ea și care îi face toate poftele, dar și doi copii superbi. Andrei și Alexandru așteaptă și ei cu nerăbdare să îl cunoască pe frățiorul lor și stau aproape zilnic de vorbă cu aceștia. Mai mult de atât, cei mici le-au făcut părinților lor o serie de propuneri de nume pe care ei și le-ar dori pentru cel mic.

Adela Popescu a emoționat pe toată lumea

Recent, vedeta a făcut o serie de mărturisiri care le-au atras imediat atenția celor care o urmăresc. Soția lui Radu Vâlcan este pe zi ce trece tot mai neliniștită și speră ca lucrurile să meargă bine, mai ales că ar putea să nască în orice moment. Pentru a putea fi mai aproape de familia ei și pentru ca bebelușul să se bucure de toată atenția și iubirea sa, ea a decis să renunțe din timp la emisiunea pe care o prezenta alături de Cove, Vorbește Lumea. A mers în tot felul de vacanțe, s-a relaxat, iar acum așteaptă cu sufletul la gură să își stângă la piept cel de-al treilea copil.

„Micutule... si ce zici ca mai faci? E bine acolo la cuptoras? E bine, nu? Cred si eu.Toata lumea imi spune sa vorbesc cu tine, tu stii ca o fac. Dar iti spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mangai, te apar de piciorusele lu' frate'tu Andrei, te incurajez sa comunici cu Alexandru de fiecare data cand te pupa si iti spune secretele lui si nu te cert cand imi dai cate un pumn in vezica. E si asta tot o forma de iubire, sa stii. Si, desi fac toate astea, imi e foarte teama sa incerc sa te conving de momentul in care sa vii sa ne cunosti. Caci, pe cat de nerabdatoare sunt sa iti simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atat de ingrozita de travaliul prin care o sa-ti faci intrarea.Pardon, iesirea 😅. Asa ca m-am hotarat sa ma las in voia ta pentru că stiu ca impreuna o sa ne iasa cum nu se poate mai bine", a notat Adela Popescu, pe Instagram.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.