Nuntă mare în showbiz! Alexandra Stan s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Emanuel, în mare secret. Vedeta și-a dorit să aibă parte de un eveniment special, departe de camerele de filmat. Chiar dacă totul a ieșit fix așa cum și-au propus, frumoasa artistă are un mare regret și anume că nu a avut alături prietenii la care ține foarte, foarte mult. După ce a dat vestea cea mare, blondina le-a povestit tuturor și unde a avut loc cununia civilă, pentru că niciunul dintre ei nu și-a dorit să meargă la Primărie, așa cum se face în mod obișnuit.

Alexandra Stan și Emanuel au făcut un pas important pentru viitorul lor. Când lumea se aștepta mai puțin, cei doi au pășit în fața altarului și și-au jurat iubire veșnică. Având în vedere situațiile dificile prin care a trecut alături de foștii parteneri, mulți au fost șocați să afle că vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă și că a găsit bărbatul potrivit alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții sale.

Alexandra Stan, detalii despre cununia civilă

Pentru că nu au vrut o cununie civilă clasică, la Primărie, aceștia au mers în orașul natal al bărbatului, Câmpulung, unde s-au căsătorit într-un cadru de vis. Locul special pe care l-au ales se numește Nămăiești și de acum înainte, va avea o semnificație aparte pentru cei doi îndrăgostiți. Deși toată lumea știa că au făcut cununia religioasă în Constanța, foarte puțini aveau detalii despre cununia civilă. Alexandra Stan nu și-a mai ținut admiratorii pe jar și le-a povestit cum au decurs lucrurile, dar și ce ținute speciale au purtat.

”Noi ne-am programat cununia civilă pe data de 24 aprilie, la Câmpulung, pentru că el este din Câmpulung și pentru că știam că acolo se poate face așa, mai în secret decât în București sau în Constanța, cununia civilă. Am decis să facem acolo și ne-am dorit foarte mult să oficializăm toată ceremonia într-un loc special. Adică nu ne-am dorit să facem la Primărie, așa că am avut o ceremonie foarte frumoasă, susținută chiar de doamna primar din Câmpulung, care este și prietena noastră. Am făcut la Nămăiești, care este un loc superb, unde există chiar și o icoană făcătoare de minuni. Măicuțele de acolo au fost foarte drăguțe că ne-au permis să facem cununia acolo.”, a declarat Alexandra Stan, potrivit viva.ro.

Citeste si:
Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai: „Facem...
Mihai Bendeac a cerut-o în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.