Nu doar Cătălin Măruță și-a dorit extrem de tare ca Mihai Bendeac să accepte invitația de a lua parte la podcast-ul lui, ci și Denise Rifai ar fi vrut să îl aibă în emisiunea sa. Ei bine, îndrăgitul actor nu vrea să mai ofere niciun interviu, în afara celui pe care l-a avut cu soțul Andrei, pentru următori cinci ani și deși vrea să se țină de promisiune, aproape îi căzuse în plasă moderatoarei. 

Denise Rifai, cerută în căsătorie

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară, iar multe doamne și domnișoare ar da orice, pentru a avea parte de puțină atenție din partea lui. Adesea, juratul de la iUmor profită de acest aspect și se folosește de auuturile sale pentru a obține tot ceea ce își dorește.

Din câte a povestit recent, lui Bendeac îi place foarte, foarte tare de Denise Rifai și ar vrea să petreacă momente intime alături de ea, dar nu îi este atât de ușor pe cât ar fi crezut. Cu toate acestea, și-a încercat norocul în momentul în care ea l-a întrebat dacă vrea să îi ofere un interviu în cadrul emisiunii pe care o moderează, iar artistul i-a spus că acceptă, dar cu o singură condiție și anume aceea de a se căsători cu el.

Sursa foto (c): Denise Rifai/Facebook

Mai în glumă, mai în serios, Denise Rifai a spus da, doar că actorul nu a mai mers niciodată în emisiunea sa, deoarece mama lui l-a sfătuit să nu o facă și se pare că vorbele femeii care i-a dat viață sunt literă de lege pentru el.

”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac, în podcast-ul lui Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.