Sebastia Chitoșcă de la Survivor România a pornit spre casă, imediat după eliminarea sa din competiție. Deși fanii lui din România se pregăteau să îl aștepte în aeroport și să facă o poză cu el, au fost dezamăgiți să afle că fostul concurent nu va merge acasă atât de repede pe cât sperau ei. Fostul fotbalist a făcut o oprire în Germania și le-a mărturisit admiratorilor de ce a luat această decizie.

Cea mai frumoasă parte a eliminării din cadrul emisiunii de la Survivor România a fost pentru Sebastian revederea cu familia. Timp de jumătate de an, fostul Faimos a fost departe de cei dragi, nu a știut dacă totul este bine acasă și și-a făcut griji serioase mai ales pentru fratele său, care are serioase probleme de sănătate. Acestuia i-a fost atât de dor de soția sa despre care a vorbit frumos de fiecare dată, încât a încercat să facă rost de un telefon și să ia legătura cu ea. Din păcate pentru el, planul lui nu a funcționat și a fost penalizat. La momentul respectiv, a tras o sperietură soră cu moartea, pentru că a crezut că va fi eliminat din competiție.

Sebastian Chitoșcă, prima oprire în Germania

În urmă cu doar câteva ore, Sebi și-a revăzut familia care nu l-a așteptat în România, ci în Germania. Înainte de marea reevedere, el a postat câteva Story-uri în care le-a povestit celor care voiau să îl vadă că d-abia la sfârșitul săptămânii îl vor putea întâlni, pentru că va sta pentru câteva zile în Dusseldor, unde este stabilită întreaga lui familie.

„Vă salut pe toți, vă urez o zi bună, mai am și eu trei ore de zbor. Acum plec din Madrid spre Dusseldorf și în trei ore îmi văd soția, îmi văd fratele, familia. Vă pup și vă iubesc, sunt foarte fericit. Iar în weekend ne vedem noi la București”, a povestit Faimosul, la Story.

Germania este, așadar, a doua casă și pentru că toți cei din familia se aflau acolo, nu a putut să nu meargă să îi vadă, după șase luni în care au stat puțin de vorbă, doar după ce Faimoșii câștigau jocurile de comunicare. Chiar dacă mai au de așteptat până vor putea face o fotografie cu fotbalistul, fanii acestuia s-au emoționat la vederea imaginilor din aeroport.

„❤️❤️❤️❤️VA IUBESC ❤️❤️❤️❤️ IN SFÂRȘIT ACASĂ ALTURI DE FAMILIA MEA!!!", a scris Sebastian Chitoșcă pe Instagram

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.