Claudia Pătrășcanu nu o are deloc la suflet pe Bianca Drăgușanu, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cele două vedete s-au atacat pe rețelele sociale, în repetate rânduri. Când fanii lor credeau că discuțiile dintre ele s-au terminat, soția lui Gabi Bădălău a lansat un nou atac dur la adresa blondinei, spunând că este un exemplu negativ pentru toți copii și că o asemenea femeie nu ar avea ce să caute în preajma minorilor.

Pentru Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu nu este deloc o femeie demnă de urmat. Vedeta este de părere că toate postările sale și comportamentul nu îi fac cinste și niciun minor nu ar trebui să o urmărească, pentru că nu are nimic bun de învățat. În plus, la un moment dat, a afirmat că fosta iubită a lui Alex Bodi ar fi foarte invidioasă pe frumusețea sa naturală, motiv pentru care diva a simțit nevoia să îi dea replica în stilul ei caracteristic.

Claudia Pătrășcanu i-a declarat război Biancăi Drăgușanu

După ce Bianca a postat un mesaj care era adresat în mod clar ei, Claudia Pătrășcanu a luat foc și a atacat-o pe aceasta. Nu s-a putut abține și i-a transmis tot ceea ce avea pe suflet, fără să se gândească la consecințe. Se pare că s-a săturat de toate situațiile în care a fost pusă și speră ca blondina să înceteze cu afirmațiile la adresa sa, pentru că nu sunt demne de o femeie de nivelul său.

“De frumoasă… ești frumoasă. De deșteaptă… ești frumoasă”, este mesajul postat de Bianca Drăgușanu pe contul ei oficial de Instagram.

Soția fiului de milionar nu a dorit să discute prea mult pe această temă, dar a ținut să precizeze despre fosta lui Bodi că este un pericol public și că nu are ce să caute nici în viața sa, nici în cea a copiilor săi. Mai mult de atât, bruneta a mărturisit că nu o interesează deloc care este părerea Biancăi Drăgușanu despre ea.

”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea).”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru antenastars.ro.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.