Christina Ich este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut de la noi din țară datorită inteligenței sale, dar și a faptului că spune întotdeauna lucrurilor pe nume. După ce presa a speculat că ea și Alex Pițurcă s-au despărțit, influencerul a oferit o reacție pe InstaStory.

Christina Ich a fost întotdeuana o persoană controversată din cauza autenticității sale și a modului său de a transmite mesajele. Tânăra creatoare de conținut a fost asaltată de mesaje după ce presa a speculat că ea și iubitul său, Alex Pițurcă, s-au despărțit din cauza faptului că Piți Jr. ar fi plecat în vacanță cu băieții.

Ca urmare a unui mesaj primit de la o fană, Ich a postat pe InstaStory o captură de ecran a conversației, în cadrul căreia influencerul spune doar: „WTF!”

După acest răspuns scurt și la obiect, Christina Ich a postat o fotografie cu ea și Alex Pițurcă alături de mesajul: „Nu l-am cunoscut la bibliotecă, deci pot să trec peste distracția cu băieții, și nici sfinți nu suntem”

Christina Ich va pleca în Paris alături de o fană

Christina Ich mereu a ținut la comunitatea sa, iar în urmă cu puțin timp aceasta a organizat un maraton în care a avut diverși invitați precum Marius Mihalca, Andra Manea, Crina Coliban, care au discutat subiecte de interes pentru fetele care o urmăresc.

În urma maratonului, aceasta a oferit cadou o excursie la Paris alături de o fană. Acestea vor pleca la mijlocul lunii august și vor sta un weekend.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.