Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au simțuit nevoia de o pauză și au plecat într-o vacanță. Aceștia au ales ca destinație Turcia, locul pe care bruneta îl adoră și unde merge de fiecare dată cu mare drag. Aflată departe de casă, ea a făcut o serie de declarații despre cel de-al doilea copil.

Rolul de mamă o prinde de minune pe Andreea Tonciu, care se ocupă de creșterea și de educarea fiicei sale împreună cu soțul ei. Micuței i se fac toate poftele și are parte de toată atenția din lume, singurul lucru care i-ar mai lipsi, după părerea părinților ei, fiind un frate sau o soră. Cei doi soți nu vor să piardă vremea așa că s-au gândit serios la o posibilă sarcină, dar acest lucru nu se va întâmpla atât de repede pe cât sperau, pentru că mai au câteva lucruri de pus la punct.

Andreea Tonciu, gata să mai facă un copil

”Poate din septembrie când ne vom duce noi doi. Deocamdată, nu ne gândim la așa ceva, avem alte priorități. Dacă s-ar întâmpla nu sunt adepta să-l dau afară și normal că l-aș opri”, a declarat Andreea Tonciu pentru antenastars.ro.

Bruneta nu a spus niciodată că nu se simte pregătită pentru a rămâne însărcinată din nou, doar că trebuie să mai aștepte până când se va muta într-o casă mai mare. Se pare că aceasta este una dintre cele mai mari dorințe pe care le are și i-a sugerat soțului său, în repetate rânduri, să facă o astfel schimbare. Se pare că el nu este de aceeași părerere, iar momentan nu își dorește decât să se bucure de vacanță alături de frumoasa lui soție.

Retail jobs

”Îi spun soțului de un an și ceva că vreau să mă mut într-o casă mai mare”, a mai declarat vedeta pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.