Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, și-a luat publicul prin surprindere cu cea mai recentă decizie: s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat misterios alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a acordat recent un interviu în care a vorbit despre cine este jumătatea sa și cum s-au cunoscut.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Cine este soțul artistei

Alexandra Stan a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă. Artista s-a căsătorit recent, evenimentul având loc la malul mării. Alături de vedetă în această zi importantă au fost membrii familiei şi naşii. Blonda şi-a dorit o nuntă restrânsă şi a cerut oaspeților să păstreze secretul.

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununaţi chiar de preotul care a cununat-o şi pe sora mea, care mi-a botezat nepoţii. E părintele meu duhovnic.”, a povestit Alexandra Stan.

Cine este soțul artistei?

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social.

Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri. (râde)”, a declarat interpreta pentru sursa revista Viva!

Alexandra Stan - bomba de la Constanța

Alexandra Stan este o solistă și compozitoare din România. A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” în anul 2009, având un impact deosebit în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puținhttps://www.viva.ro/galerie-foto/cine-este-sotul-alexandrei-stan-si-cum-s-au-cunoscut-2703057 de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.