Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au împreună doi copii superbi care au început să le calce pe urme, Eva și David. Până ca vedetele să se cunoască, artista s-a iubit cu un bărbat pe care l-a cunoscut la vârsta de 17 ani și care și-a dori, probabil, și acum să se întoarcă în brațele sale.

Imediat după ce Andra s-a mutat în București, pe vremea când era doar o adoloscentă, frumoasa artistă s-a îndrăgostistit de Fabio Niță. Aceștia nu au stat pentru prea mult timp împreună, dar se pare că încă au o relație de prietenie foarte frumoasă. Bărbatul merge, ori de câte ori are ocazia, la concertele sale unde stă până la final, pentru a face poze cu artista precum un fan adevărat.

Care este ocupația primului iubit al Andrei

Soția lui Cătălin Măruță a decis să plece din orașul natal, pentru a-și face o carieră în Capitală, unde are un real succes. Piesele sale ajung de fiecare dată în Trending și adună milioane de vizualizări. Nu poate decât să se bucure de faptul că mii de oamenii îi apreciază munca și că sunt alături de ea. Cu toate acestea, se știu foarte puține lucruri despre trecutului ei. Unii dintre fanii eu nu au știut pentru multă vreme cine a fost primul ei iubit și nici ce ocupație are acesta.

Conform celor de la cancan.ro, bărbatul care i-a furat inima cântăreței face în prezent bani din videochat și se plimbă în întreaga lume, chiar zilele acestea fiind departe de țară. Imaginile pe care le postează pe rețelele sociale atrag cu ușurință privirile femeilor, dar se pare că și în ziua de astăzi, chiar dacă au trecut ani buni de atunci, el are ochi doar pentru Andra. În timp ce artista s-a așezat la casa ei și duce o viață de vis, primul ei iubit nu pare să aibă astfel de planuri de viitor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.