După ce a lansat un nou atac dur la adresa lui Alex Velea, Fulgy a simțit nevoia să își ceară scuze în fața cântărețului. De asemenea, și-a cerut iertare și de la Antonia, dar și de la familia lor pentru tot ce a zis despre ei, în urmă cu doar câteva zile. Consideră că a greșit și vrea să lase trecutul în urmă, deși a recunoscut că în studioul lui Velea se consumă substanțe interzise, după ce oamenii legii l-au prins și i-au luat permisul.

Nici nu a fost externat bine din clinica de reabilitare din Grădiștea că Fulgy a fost invitat la Xtra Night Show, unde a vorbit despre situația în care a fost prins, despre Alex Velea, dar și despre faptul că este foarte supărat din cauza faptului că a rămas fără permis și că nu îl va recupera prea curând. În plus, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a povestit că, în momentul în care a făcut toate acele afirmații despre iubitul Antoniei, se afla sub influența alcoolului.

Fulgy, scuze pentru Velea și Antonia

Tot seara trecută, fratele Margheritei a mărturisit că nu s-a aflat în niciun centru de reabilitare, ci acasă. La un moment dat, și-a făcut curaj și a ținut să își ceară scuze, gest pe care toată lumea l-a apreciat și la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Fulgy a creat un real scandal cu Alex Velea care a ocupat primele pagini ale ziarelor, timp de mai mult zile, dar nu regretă nimic. Cel mai important din punctul lui de vedere este faptul că a reușit să își învețe lecția.

”Am avut afirmații către Alex Velea și mi se susțin în continuare pentru că în seara în care mi s-a luat permisul am venit de la studioul lui unde s-au confirmat substanțe interzise, restul scandalul a pornit din cauza presei pentru că a scos o piesă și presa a zis că pentru mine a fost. Alex Velea a recunoscut că nu pentru mine era. Eu fiind sub influența alcoolului și separat de certurile pe care le mai aveam am vorbit prost și am aruncat în stânga și dreapta cu vorbe, dar de la vorbe la fapte e cale lungă...”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy nu s-a putut abține să nu le ceară iertare și băieților lui Alex Velea, Dominic și Akim, pentru toate afirmațiile pe care le-a făcut despre tatăl lor. Nici fanii lui nu au fost uitați, mai ales că el își iubește enorm comunitatea și o ține la curent cu tot ceea ce se petrece în viața lui.

Citeste si:
Bia Khalifa, ordin de restricție împotriva lui Fulgy: „Eu am...
Bia Khalifa, ordin de...

”Alex Velea, îmi cer scuze față de tine, față de familia ta, față de familia Antoniei, față de ea și de copiii lui frumoși care nu au nicio vină, dar așa s-a întâmplat, în viață mai ai scăpări, suișuri și coborâșuri. Vreau să-mi cer scuze public tuturor fanilor mei, fanilor părinților mei pentru că ne iubește o țară întreagă”, a mai declarat el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.