Timp de câteva zile, Fulgy a fost internat la clinica de reabilitare din Grădiștea. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a făcut o serie de declarații dure despre Alex Velea, imediat după externare. Artistul nu s-a putut abține să nu spună adevărul despre toată situația în care a fost pus, iar fanii lui îl susțin și cred că are dreptate în tot ceea ce a zis.

Zilele trecute, după ce a fost prins la volan consumând subastanțe interzise, el a spus că venea de la studioul lui Alex Velea unde toată lumea le consumă. Bineînțeles că iubitul Antoniei a simțit nevoia să se apere și a făcut o serie de afirmații dure despre prietenul lui, dar nici fratele Margheritei nu s-a lăsat mai prejos, deși la vremea aceea nimeni nu l-a crezut, mai ales că nu este prima dată când se implică într-un astfel de scandal.

Fulgy, adevărul despre Alex Velea

Odată cu revenirea sa în mediul online, Fulgy nu s-a putut abține să nu vorbească sincer cu persoanele care stau zilnic cu ochii pe el și le-a mărturisit și cum au stat lururile, de fapt. Mai mult de atât, el a luat o decizie importantă și anume să lase trecutul în urmă, pentru că așa este mult mai bine pentru toată lumea. A mai transmis, de asemenea și că este bine, doar că a rămas fără permis, iar acest lucru îl doare cel mai tare. Rivalul lui Velea și-a încheiat declarația spunând că și-a învățat lecția și de data aceasta.

„Aș vrea să fac un anunț de presă! Vreau să vă spun că sunt bine, n-aveam cum să fiu altfel. După cum știți, nu mai am permis. Din punctul ăsta de vedere sunt puțin dezamăgit, pentru că am fost la studio la Alex Velea și nu pot să mint, oameni buni, s-au consumat acolo substanțe interzise, iarbă, după cum știți. Nu pot să las decât în trecut trecutul. Orice înseamnă trecut am lăsat deoparte și mi-am învățat lecția și de data aceasta, că nu e bine să te pui cu prostul”, a povestit Fulgy pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.