Bianca Drăgușanu are o fiică de care este mândră și pe care o laudă la orice pas. Chiar dacă o iubește la nebunie și îi face toate poftele, are momente în care cea mică nu o ascultă deloc și trebuie să negocieze cu ea, pentru a obține ceea ce își dorește. Recent, fosta soție a lui Alex Bodi le-a povestit fanilor ei că este foarte îngrijorată, din cauza stării de sănătate a Sofiei.

Fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu se confruntă de ceva vreme cu niște probleme de sănătate, care le-au dat mari bătăi de cap părinților ei și care i-au făcut să se îngrijoreze serios. Se pare că micuța tușește încontinuu, iar mama ei a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a-și da seama ce este de făcut în acest sens. Sofia a primit un tratament care ar trebui să o facă să se simtă mai bine, dar pe care refuză să îl ia, chiar dacă mama ei s-a chinuit să contacteze un medic de la Cluj.

Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza Sofiei

Sofia nu urmează tratamentul cu precizie, așa cum ar prefera blondina, pentru că îi este teamă să ia picăturile respective. Ar fi necesar ca ea să le consume de patru ori pe zi, dar nu se află pe aceeași lungime de undă cu Bianca Drăgușanu, care încearcă să îi explice faptul că este un copil curajos și nu ar trebui să se sperie doar de la atât. Au mai fost momente în care fiica ei și a lui Victor Slav a refuzat să o asculte, dar a găsit tot felul de metode, pentru a o convinge. De data aceasta, i-a promis că o va duce în vacanță, dacă va respecta indicațiile medicilor.

„Dragii mei eu mă confrunt cu o problemă majoră datorită faptului că Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici, am ajuns chiar și la un doctor profesor la Cluj, care ne-a dat un tratament pe care trebuia să îl urmăm. Bineînțeles că tratamentul nu se poate urma cu precizie datorită faptului că Sofia nu are curaj să i-a aceste picături care ni s-au prescris, de patru ori pe zi, câte patru picături. Și acum încerc să duc muncă de lămurire cu ea să își i-a picăturile, spunându-i că ea este foarte curajoasă și că ea trebuie sa facă lucrul cesta. Mami cum facem le luăm?”, a spus Bianca Drăgușanu, conform cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.