Pe Alex Bodi nu îl are la suflet toată lumea, iar cei care nu îl suportă nu ezită să îi transmită acest lucru, ori de câte ori au ocazia. În ultima vreme, comentariile răutăcioase au început să curgă la adresa lui, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a mai putut abține și le-a dat replica. Este conștient că multă lume îi vrea răul, dar preferă să se concentreze pe lucruri bune și frumoase din viața lui, deși de la o vreme nu mai are parte de ele.

Viața de persoană publică nu este deloc una ușoară, mai ales când haterii sunt din ce în ce mai mult și urmăresc fiecare mișcare, iar acest lucru l-a simțit pe pielea sa chiar Alex Bodi. Omul de afaceri primește zilnic mesaje urâte, dar și zeci de comentarii din partea oamenilor care nu îl suportă și care ar da orice să îl vadă la pământ. Ei bine, fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a obișnuit cu ei și a preferat să le spună tot ceea ce crede despre aceștia, fără să se mai gândească la consecințe.

Alex Bodi, mesaj dur pentru hateri

În cadrul postării respective, el a ținut să sublinieze faptul că toți cei care îi vor rău au ajuns să îl iubească, deși nu fac altceva decât să îi analizeze fiecare mișcare, în orice moment al zilei. Crede, de asemenea, că viața este plină de surprize, iar el este șocat pe zi ce trece tot mai tare de atitudinea unora.

”Din dorința de a-mi face rău și a critica orice fac, m-ați urmărit atât de atent încât ați ajuns sa ma iubiți!!😍Viața e plină de surprize!!”, a spus Alex Bodi pe Instagram.

În momentul de față, Alex Bodi este un bărbat singur, deși multe femei ar da orice să îi fie partenere. După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, a considerat că este mult mai bine pentru el ca o vreme să fie pe cont propriu, fără a avea nicio femeie în preajma sa. Recent, acesta și-a făcut bagajele și a pornit într-o vacanță departe de țară, pentru a uita de toate problemele pe care le are aici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.