Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de foarte mult timp. Recent, cei doi au aniversat doi ani de căsătorie, iar vedeta nu a putut ține acest lucru doar pentru ea. Fiind foarte apropiată de fanii ei, artista le-a arătat acestora o serie de imagini de senzație de la nuntă, pentru care ambii s-au pregătit cu mult timp înainte și care a decurs fix cum și-au propus.

Fiica lui Adrian Minune poate afirma cu tărie că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț care o iubește și care ar face orice pentru ea, dar și un copil pe care l-au făcut împreună și care este cea mai importantă ființă din viețile lor. Ea a reușit să facă tot ceea ce și-a propus până la această vârstă, deși era doar un copil când s-a îndrăgostit și când a decis să își ia viața în propriile mâini. Ei bine, pentru a-și aminti de ziua nunții și pentru a retrăi acele momente, ea a postat o serie de imagini emoționte pe social media, pe care fanii le-au apreciat într-un număr foarte mare.

Karmen, imagini emoționante la doi de căsătorie

”Mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea!”, a scris Karmen Simionescu, pe contul ei oficial de Instagram.

O postare distribuită de 🎙KARMEN (@karmen)

Frumoasa artista a avut o perioadă, imediat după nașterea fiicei sale, în care s-a confruntat cu depresia. Spre deosebire de alte femei, Karmen a vorbit deschis despre toate problemele pe care le-a avut, dar și despre felul în care a procedat pentru a reuși să le depășească. Soția lui Bogdan Căplescu a apelat la ajutorul unui psiholog și le-a sfătuit pe toate femeile care se confruntă cu astfel de situații, să procedeze la fel. A decis să discute despre toate aceste lucruri în public, deoarece multor mame le este rușine să recunoască faptul că, imediat după naștere, trupul lor trece printr-o transformare și au impresia că nu mai pot face față tuturor provocărilor din viața lor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.