Alina Ceușan nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la intervențiile estetice, pentru a se simți mai bine în pielea sa. Mulți dintre admiratorii ei sunt de părere că nu mai seamănă deloc cu persoana care era în trecut și nu văd cu ochi buni transormarea blondinei. Mai mult de atât, ea a fost criticată în repetate rânduri de către internauții care nu au apreciat niciodată schimbările pe care și le-a făcut.

Pentru Alina Ceușan aspectul fizic joacă un rol extrem de important în viața sa. Toate aparițiile pe care le are sunt impecabile și reușește să atragă atenția de fiecare dată persoanelor din jurul ei. Chiar dacă pentru multă lume arată perfect, ea nu era mulțumită în totalitate de felul în care arăta, așa că a decis că este vremea pentru o nouă schimbare. Frumoasa vedetă și-a făcut curaj și apelat din nou la ajutorul specialiștilor, de data aceasta, pentru a-și pune silicoane.

De ce și-a pus Alina Ceușan silicoane

Fiind o persoană activă pe social media, ea a postat câteva imagini direct de pe patul de spital, imediat după intervenție. Este foarte mulțumită de rezultatul final și a dat chiar și o serie de declarații în acest sens, pentru că multe persoane își făceau griji pentru ea. Din fericire pentru admiratorii săi, Alina Ceușan este foarte bine și se recuperează. Asta nu este tot! Ea a decis să facă și o filmare cu noile „ achiziții”, iar fanii ei au rămas cu gura căscată în fața imaginilor respective. Motivul pentru care și-a propus să schimbe acest lucru la ea a fostt faptul că era complexată de felul în care arătau sânii ei, așa că nu a mai stat pe gânduri și a apelat la ajutorul specialiștilor.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus și domnul doctor. Am intrat în operație, m-am pus pe masă, m-au adormit și nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treab aasta mi s-a părut ca un vis”, a spus Alina Ceușan într-un video pe Youtube, conform cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.