Andreea Tonciu are planuri mari pentru sora sa, Lorena. Vedeta și-a propus să îi găsească surorii sale cel mai bun soț din lume, pentru că trebuie să își trăiască viața lângă un om care să o iubească așa cum merită. În plus, bruneta nu a stat degeaba și a ajutat-o să își facă toate intervențiile necesare, pentru a reuși să atragă toate privirile asupra ei de fiecare dată.

Andreea Tonciu a început să o ia pe sora sa pe la toate evenimentele mondene, lucru care până în momentul de față nu s-a mai întâmplat. Este mândră de sora și preferă să o vadă mereu ca scoasă din cutie. Singurul lucru care i-ar mai lipsi Lorenei, după părerea surorii sale, este un bărbat adevărat care să îi facă zilele mai frumoase și pe care până la această vârstă nu a reușit să îl întâlnească.

Andreea Tonciu, planuri de măritiș pentru sora sa

Încă de când Lorena a început să se transforme total, Tonciu nu a stat cu mâinile în sân și s-a gândit cum ar putea să procedeze, pentru ca ea să își găsească alesul inimii. Se pare că își dorește să organizeze un casting, chiar în platoul emisunii Xtra Night Show, unde a vorbit pentru prima dată despre dorințele sale. Își dorește ca Dan Capatos să fie cel care să se ocupe de această operațiune pe care ea o consideră foarte importantă pentru viitor. Cum era de așteptat, sora ei nu are nimic împotrivă, ba chiar este mulțumită de ideea Andreei Tonciu și vrea să urmeze planul pe care l-a făcut.

„Am tunat-o, am preparat-o, gata, trebuie să-i găsesc un iubit valabil. Fostul meu soț, Dan Capatos, vreau să facem un casting în emisiune să-i găsim un pretendent. Începem cu fața, nasul, buzele care sunt perfecte, avem două implanturi superbe, coborâm mai jos, o să urmeze un tatuaj. O să mă iau de fostul meu șef, Dan Capatos. De ce n-a luat-o pe sora mea asistentă? Sora mea e de pus în vitrină. La modă acum în România e ca femeile să facă bani și bărbații să stea acasă, dar la noi nu se face așa”, a declarat Andreea Tonciu la Xtra Night Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.