Actorul scoţian Ewan McGregor, protagonist al francizei „Star Wars" şi al celor două filme din seria „Trainspotting", a devenit din nou tată - pentru a cincea oară -, la vârsta de 50 de ani.

Bebeluşul, un băiat care a primit prenumele Laurie, este primul copil pe care Ewan McGregor îl are cu noua lui parteneră de viaţă, Mary Elizabeth Winstead, în vârstă de 36 de ani. Cei doi, care au jucat împreună în 2020 în filmul „Birds of Prey", s-au cunoscut în timpul filmărilor de la sezonul al treilea al serialului "Fargo" şi formează un cuplu începând din 2017.

Informaţia despre naşterea bebeluşului a fost dezvăluită de fiica cea mare a starului scoţian, Clara McGregor, prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram.

O altă fiică a actorului, Esther, a făcut public prenumele fratelui ei vitreg.

Ewan McGregor şi fosta lui soţie, Eve Mavrakis, au împreună patru fiice: Clara, în vârstă de 25 de ani, Jamyan, în vârstă de 20 de ani, Esther, în vârstă de 19 ani, şi Anouk, în vârstă de 10 ani.

Actorul scoţian şi Eve Mavrakis s-au căsătorit în 1995, dar au decis să se despartă în 2017, după o căsnicie de 22 de ani. Au depus actele de divorţ în 2018, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile, iar divorţul lor a fost pronunţat în 2020.

Ewan McGregor a devenit celebru pe plan internaţional după ce a interpretat rolul unui dependent de droguri, Mark Renton, în cele două filme din seria „Trainspotting" şi personajul Obi-Wan Kenobi în franciza „Star Wars".

Mary Elizabeth Winstead a fost căsătorită cu cineastul Riley Stearns în perioada 2010-2017, informează AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.