Antonia a recunoscut că viața de mamă nu este deloc una ușoară și că are momente în care simte că nu mai poate. Iubita lui Alex Velea le-a dat un sfat femeilor care trec prin aceeași situație și speră că toate cuvintele ei le vor fi de ajutor. Artista a reușit să emoționeze pe toată lumea, prin intermediul declarațiilor din mediul online.

Antonia este o femeie sinceră, care nu s-a ascuns niciodată după deget și care a spus tot ceea ce a acut pe suflet de fiecare dată. Recent, frumoasa cântăreață și-a deschis inima în fața fanilor din mediul online și le-a vorbit despre situația prin care trece, dar și despre cât de greu îi este în rolul de mamă.

Antonia, declarații despre viața de mamă

„ Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite.... în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei.Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe Story.

Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg de minune, Antonia nu poate susține că îi merge la fel de bine și pe plan personal. Faptul că fiica sa locuiește departe de casă și că o vede din ce în ce mai rar este un lucru care o macină și care o face să sufere. Iubita lui Velea ar vrea să fie tot mai mult alături de Maya, dar faptul că nu a obținut custodia totală o împiedică să facă acest lucru. Mai mult de atât, ea își dorește să lupte până la capăt, pentru ca familia ei să fie una completă și să îi aibă alături de ea pe toți cei trei copii ai săi, pe care îi iubește în egală măsură și pentru care ar face orice. Din păcate, la momentul actual, acest lucru nu este posibil, iar Antonia nu se poate obișnui cu ideea.

„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentro că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește! ”, a mai precizat iubita lui Alex Velea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.