Oana Roman și Marius Elisei au decis să își mai acorde o șansă, iar de curând au postat și o serie de imagini în care se sărutau ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între aceștia. Vedetele au trecut peste momentele dificile din trecut și chiar și peste faptul că au divorțat la jumătatea lunii februarie. Se pare că se iubesc mai mult ca oricând și că zvonurile conform cărora ar fi petrecut vacanțele împreună, doar de dragul fiicei lor, nu au fost adevărate.

Fiica lui Petre Roman este în culmea fericirii, după ce s-a întors în brațele bărbartului pe care îl iubește. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat din nou împreună, iar ea a vorbit sincer despre sentimentele puternice pe care le are pentru tatăl copilului ei. Chiar dacă legal nu mai sunt soț și soție, cei doi se comportă ca și cum ar fi și nu există cuvinte care să descrie cât de bine se simt în aceste moment.

Oana Roman, primele declarații despre împăcare

Imediat după marea împăcare despre care vorbește toată lumea, Oana Roman a oferit o serie de declarații despre acest subiect, dar și despre felul în care a reacționat fiica sa. Iza suferea enorm, din cauza faptului că părinții ei nu mai reușeau să ajungă la un numitor comun, iar faptul că acum au îngropat securea războiului este un motiv de mare bucurie chiar și pentru ea. În plus, micuța colecționează toate florile pe care mama sa le primește, fiind mândră de cei doi.

”Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc”, a declarat Oana Roman pentru antenastars.ro.

Marius Elisei este cel care a făcut primul pas spre împăcare și i-a demonstrat fostei sale soții că își dorește din tot sufletul ca ei să fie din nou fericiți împreună. Aproape zilnic, i-a oferit vedetei flori, iar ea a decis să îi mai dea o șansă, în speranța că va fi totul la fel ca înainte.

”A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar”, a mai declarat ea pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.