Dana Budeanu a luat decizia de a se retrage de pe YouTube, iar anunțul a fost făcut chiar de vedetă, pe contul de Instagram. Niciunul dintre videoclipurile pe care le-a postat în trecut nu mai pot fi vizionate de către subscriberi. Singurul care a mai rămas este cel în care își anunță retragerea, iar admiratorii ei au fost șocați de decizia pe care a luat-o, deși i-a anunțat de ceva vreme că va recurge la acest gest.

În urmă cu doar câteva luni, Dana Budeanu și-a creat propria aplicație, unde postează zilnic conținut și care are un succes imens în rândul fanilor. În plus, încă din primele zile de lansare, aceasta s-a situat pe primul loc în topul descărcărilor. Astfel că vedeta a decis să își întrerupă activitatea de pe YouTube și să acorde atenție doar aplicației respective, la care ea și echipa ei au muncit din greu.

Dana Budeanu, anunțul retragerii

Anunțul retragerii sale de pe platformă a fost făcut chiar de ea, în urmă cu puțin timp. Se pare că reușise să ajungă la peste 42 de milioane de vizualizări și tocmai din acest motiv, oamenii nu au reușit să înțeleagă de ce s-a oprit aici. Cel mai probabil, Dana Budeanu va continua să filmeze "Verdictul" și "Amețitele și Mafioții", doar că de ele se vor putea bucura doar cei care au cumpărat aplicația respectivă.

"Dana Budeanu iese de pe YouTube", a scris vedeta într-o postare pe care a realizat-o pe contul ei oficial de Instagram.

În fiecare zi de luni, ea obișnuia să își posteze filmările pe canalul ei de YouTube, dar de astăzi cei care o urmăreau săptămânal nu se vor mai putea bucura de postările sale. În plus, ea le-a povestit acestora că urmează să plece într-o vacanță de câteva luni și nu își dorește să fie deranjată, iar conțintul va fi realizat și programat din timp.

"Dana Budeanu YouTube: 420 de milioane engagements, 42 de milioane de vizualizări, 8 milioane de ore și 266K de subscriberi", a mai notat ea, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.