Săptămâna aceasta a fost una foarte grea pentru Faimoși, după ce ei au pierdut ambele jocuri de comunicare. Cei aflați în pericol de eliminare au fost Elena Marin și Sebastian Chitoșcă, iar publicul a decis care dintre cei doi concurenți este cel care nu mai merită să facă parte din această emisiune. Cel pentru care lupta din Republica Dominicană s-a terminat a fost Sebastian. Acesta și-a luat la revedere de la colegii săi cu lacrimi în ochi.

În această etapă a emisiunii Survivor România, fiecare concurent își dorește să ajungă la individuale și face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a ajunge cât mai departe. Ei bine, nu toți au norocul acesta, iar cel care nu și-a văzut visul împlinit este chiar Sebastian Chitoșcă. Faimosul a primit trista veste că este nevoit să se întoarcă în România, pentru că Elena Marin a primit mult mai multe voturi din partea celor de acasă, datorită cărora dansatoarea a ieșit și favorită de câteva ori. Deși colegii ei o au la inimă deloc, fanii emisiunii nu sunt de aceeași părere cu ei și o votează într-un număr foarte mare.

Sebastian Chitoșcă, eliminat din competiție

Imediat după eliminarea sa, fostul concurent de la Survivor România a făcut o serie de declarații, direct din camera de hotel. Sebastian le-a promis fanilor săi din mediul online că le va vorbi mult mai mult despre experiența Survivor România, după ce va reuși să ia legătura cu familia sa, căreia îi duce dorul și pe care este nerăbdător să o revadă. Regretă, de asemenea, faptul că nu a ajuns la individuale, dar este mult prea târziu să mai repare ceva.

„Wow! Nu îmi vine să cred! Am telefon în mână. Îmi pare foarte rău că experiența Survivor s-a încheiat pentru mine în această seară. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, vă iubesc mult. Lăsați-mi puțin timp să vorbesc cu familia, să vorbesc cu oamenii dragi și vă promit că în scurt timp o să ținem legătura. Evident că o să vă povestesc mai multe despre această experiență. Îmi pare foarte rău că nu am ajuns la individuale și la finală. Dacă treceam de această săptămână eram acolo și sunt ferm convins că nu vă dezamăgeam. Am foarte mari emoții, nu știu ce să vă mai spun. Îmi vine să plâng de nervi”, a povestit Sebastian, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.