Roxana Ionescu a îmbrăcat în sfârșit rochia de mireasă. Vedeta s-a căsătorit cu Tinu Vidaicu și au jucat o nuntă ca în povești.

Roxana Ionescu, declarații despre nuntă

După o relație de 8 ani, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au jucat pe 18 iunie, petrecerea de nuntă. În aceeași săptămână cuplul s-a căsătorit și religios, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, orașul natal al mirelui.

Roxana și Tinu au avut parte de o nuntă ca în povești, iar vedeta a povestit câteva detalii despre evenimentul important din viața lor în cadrul emisiunii La Măruță.

Când vor merge în luna de miere

“A fost cea mai frumoasă zi din viața noastră. A fost perfect, ca un vis...care a trecut foarte repede din păcate. Cu toate că la noi a durat 3 zile și 3 nopti, tot ni s-a părut puțin”, a mărturisit Roxana Ionescu, cea care este supranumită și “Mama Natură”.

Roxana nu a scăpat nici de întrebările despre luna de miere. Proaspăta mireasă a dezvăluit că cel mai probabil vor merge în luna de miere într-un loc cu soare, însă la iarnă.

Retail jobs

Un copil este una dintre următoarele dorințe ale Roxanei Ionescu. “Așteptăm foarte tare momentul. Ne gândim la asta și ne dorim”.

Nunta ca în povești

Roxana Ionescu, supranumită ”Mama Natură” este cunosută din show-urile de televiziune precum Dansez pentru tine sau Ferma vedetelor de la Pro TV. Blonda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Tinu Vidaicu. Cei doi s-au căsătorit civil, anul trecut.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.