Georgiana și Cătălin Moroșanu sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au avut parte de neînțelegeri și probleme în viața lor de familie, însă niciodată nu s-a ajuns la un divorț.

Cătălin Moroșanu, neînțelegeri în căsnicie

Probleme dintre Cătălin și soția lui au apărut încă la începuturile carierei sportivului, când acesta era mai tot timpul plecat de acasă, participând la tot felul de competiții naționale și internaționale. Lipsa atenției și a timpului au fost motivul certurilor și neînțelegerilor în familia lor. Dar cu ajutorul comunicării și a iubirii, cei doi au reușit să depășească mmentele tensionante.

Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit VIVA!.

Lipsa de timp - principala problemă a neînțelegerilor

Sportivul a menționat că majoritatea problemelor în familia lui sunt din cauza lipsei de timp pe care el îl acordă soției și fetiței sale. Din cauza programului competițiilor și antrenamentelor socilitante, familia nu petrece vacanțele, sărbătorile sau zilele obișnuite împreună. Unul dintre marile regrete ale lui Cătălin Moroșanu este că nu poate fi tot timpul lângă fiica lui, Natalis.

Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult. Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru”, a mai spus sportivul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.